tchibo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema tchibo

 • tchibo. jamaica blue mountain

  tchibo

  Bucuresti - 30 octombrie 2012

  Comunicat de SC BizCafe SRL

  BizCafeShop .ro, magazinul online de espressoare cu capsule, cafea, ceai, ciocolata calda, cadouri si accesorii, va prezinta in exclusivitate o serie de noutati si idei de cadouri speciale: raritati de cafea - Jamaica Blue Mountain Clasa 1, pahare c ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: illy , bizcafeshop , tchibo , bodum , dammann , lavazza , eraclea

  Vezi toate comunicatele de presa despre tchibo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tchibo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tchibo. Informatiile despre tchibo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tchibo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tchibo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.