Baia si Bucataria Confortul locuintei tale

BUCURESTI - 22 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Monden / Lifestyle

Confortul locuinței, acel spațiu intim și familiar pe care il numim simplu „acasă”, este legat în mare măsură de cele 2 încăperi unde ne relaxăm și ne îngrijim corpul, sau unde savurăm micul dejun ori cina în familie. Astfel, baia și bucătăria au devenit cele mai importante încăperi din locuință, unde confortul și funcționalitatea sunt esențiale pentru a ne simți bine acasă.

Baia si Bucataria Confortul locuintei tale

Pentru amenajarea unei bucătării primitoare și funcționale sau amenajarea unei săli de baie confortabile, suprafața de care dispunem nu este esențială.

Accesoriile moderne și soluțiile ergonomice de design interior sunt atât de bine adaptate la locuințele sau imobilele cu interioare cu suprafețe mici și la nevoia de confort modern, încât reușesc să transforme lipsa spațiilor largi într-un avantaj foarte prețios.

Din gama de accesorii și finisaje pentru amenajări interioare locuințe sau orice alt tip de imobile, Te-Ma România vă prezintă gamele de baterii pentru baie si bucătărie.

Bateriile de bucătărie cu monocomandă, modele clasice sau elegante în formă de lebădă din gamele Aqua Blue și SMACK sunt disponibile în diferite variante de dimensiune, pentru diferite modele de chiuvete. Bateriile de bucătărie cu țeavă lungă sau țeavă medie dispun de racorduri flexibile pentru alimentarea cu apă caldă și apă rece

Bateriile pentru cadă și duș din aceleași game Aqua Blue și SMACK dispun de toate accesoriile pentru montare, și sunt disponibile în diferite seturi: baterie monocomandă pentru cadă cu furtun și pară de duș cromată cu suport, și excentrice pentru montaj sau baterii simple doar pentru duș, cu furtun și para cromată.

Bateriile de lavoar cu monocomandă sunt elegante și rezistente, ușor de montat și silențioase. Modelele de baterii de baie pentru lavoar din catalogul online Te-Ma se integrează armonios într-un interior clasic sau modern, și contribuie la acea notă de simplitate și bun gust al întregului imobil.

Pentru că baia și bucătărie sunt încăperi unde aburii, umiditatea sau mirosul de mâncare sunt frecvente, în catalogul nostru vă prezentăm și ventilatoare cu timer și senzor de umiditate pentru sisteme de ventilație casnice sau ventilatoare rezistente la temeperaturi înalte pentru șeminee, sobe sau alte sisteme de încălzire.

Despre TE-MA

TE-MA România activează de peste 10 ani pe piața din Romania, în calitate de producător, importator și distribuitor de obiecte sanitare si electrice, finisaje și amenajări, decorațiuni interioare pentru locuințe, clădiri de birouri sau instituții publice, amenajări unități de învățământ sau unități turistice.

Te-Ma.ro este un catalog online de produse și accesorii pentru amenajări interioare și de exterior dintre cele mai variate, de la baterii pentru chiuveta de bucătărie, seturi de baterii pentru cadă și duș sau baterii de lavoar, rezervoare și capace de toaletă sau flotoare, șină pentru perdea sau draperie, până la ventilatoare sau profile pentru faianță.