DEBIZZ Magazine zboară cu Blue Air

BUCURESTI - 4 iunie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Turism

Blue Air , singura companie de transport aerian cu capital 100% românesc, va distribui din 8 iunie 2015 singura revistă germană de business din Romania , DeBizz Magazine

Parteneriatul a fost încheiat cu scopul de a informa expatii și românii care călătoresc pe cale aeriană despre comunitatea germană de afaceri din România.

Astfel, clienții  Blue Air care zboară pe rutele București – Stuttgart și retur (3 zboruri/săptămână); București-Köln/Bonn și retur (4 zboruri/săptămână); Sibiu-Stuttgart și retur (3 zboruri/săptămână) vor găsi revista DeBizz Magazine direct la însoțitorul de zbor.

Revista lunară DeBizz Magazine este distribuită în peste 70 de locații din București, Timișoara, Sibiu, Cluj, Brașov, cât și la camerele de comerț bilaterale, cluburile economice germane din țară, centre de afaceri, ambasade, centre diplomatice, hoteluri de 4 și 5 stele din țară.

 

DeBizz se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania , Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre.

Peste 50.000 de oameni cu putere de decizie citesc lunar revista pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții.

Singura revistă germană de business din Romania este deținută de omul de afaceri Corneliu-Teofil Teaha și face parte din grupul de firme Teaha Holding.

 

Blue Air oferă pasagerilor zboruri la prețuri accesibile către cele mai importante destinații din Europa.

Încă de la lansarea sa din 2004, compania de transport aerian cu capital 100% românesc, Blue Air, a implementat o serie de măsuri menite să ofere clienților săi siguranță și o experiență frumoasă de la interacțiunea cu personalul până la călătoria în sine cu avionul.

Printre serviciile de top oferite de Blue Air se numără: deschiderea de 13 noi rute, respectiv din București către Florența, Köln/Bonn, Liverpool, Milano (Linate), Torino (Cuneo); din Bacău către Catania și Liverpool; din Constanța către Milano (Bergamo); din Larnaca spre Atena și Salonic; din Torino (Caselle) către Catania, Bari si Ibiza; marirea flotei de la numai 6 aeronave în 2013 la 15 aeronave care vor opera în această vară; creșterea gradului de confort prin reconfigurarea avioanelor cu scaune rabatabile de ultimă generație Recaro 3520; introducerea de meniuri calde gratuite pentru zborurile de Barcelona și Madrid, începand cu 1 mai 2015; diversificarea serviciilor opționale de tip PREMIUM; servicii de transfer terestru din Constanța și Brașov, corelate cu orarul de zbor al tuturor zborurilor cu plecare de pe Aeroportul International Henri Coandă; deschiderea a două baze externe, respectiv Larnaca și Torino (Caselle); implementarea unui nou serviciu de catering, Blue Bistro.

 

Blue Air este o verigă a sistemului mondial de transport aerian datorită parteneriatului GDS, prin care peste 190 de țări pot vinde biletele Blue Air, iar prin intermediul Hahn Air, partener interline cu peste 250 de alte companii aeriene.

Despre Teaha Holding INC SRL

Revista lunară DeBizz Magazine este distribuită în peste 70 de locații din București, Timișoara, Sibiu, Cluj, Brașov, cât și la camerele de comerț bilaterale, cluburile economice germane din țară, centre de afaceri, ambasade, centre diplomatice, hoteluri de 4 și 5 stele din țară.DeBizz se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre.