Invitație la evenimentul pe teme imobiliare REAL ESTATE, QUO VADIS?

BUCURESTI - 16 februarie 2016

Comunicat tip Administrativ / Management in Imobiliare

O dezbatere organizată de DeBizz Magazine pe problemele la zi ale pieței imobiliare și ale sectorului construcțiilor.

Consecințele Legii dării în plată asupra investițiilor imobiliare și soluțiilor de finanțare, una dintre temele principale ale dezbaterii.

Invitație la evenimentul pe teme imobiliare REAL ESTATE, QUO VADIS?

DEBIZZ Magazine, unica revistă de business germane-română, te invite, marți, 23 februarie, la Hotel Intercontinental, Sala Opera, la primul eveniment din seria celor dedicate problemelor de actualitate cu care se confruntă mediul de business din România. 

Sectorul imobiliar a revenit pe ”verde” în ultimii doi ani, după o lungă și anevoioasă perioadă de redresare, iar industria construcțiilor, cu un avans consistent în 2015, redevine motor al creșterii economice. Evoluția pozitivă a indicatorilor macroeconomici și perspectivele de creștere încurajatoare au readus entuziasmul investitorilor, români sau străini, iar sectorul imobiliar local contabilizează un număr record de proiecte noi. Cu toate acestea, si pentru sectorul imobiliar-construcții există incă multe subiecte care necesită o dezbatere reală si răspunsuri din partea profesioniștilor în domeniu.

 

SPEAKERI

Yourdaer Kahraman – CEO Fiba Holding commercial Real Estate

Claudiu Vrânceanu – Secretar de Stat în cadrul Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri

Cristian Erbașu – Președintele Patronatului Societăților din Construcții

Corneliu Teofil Teaha – General Manager Teaha Management Consulting

 

 

TEMATICĂ ABORDATĂ

1) Un nou boom în imobiliare? Ce lecții am învățat în anii de criză și care sunt perspectivele de dezvoltare ale pieței de real estate în perioada următoare?

2) Cum se prezintă situația în sectorul rezidențial, office, retail sau industrial/ logistic? Care sunt domeniile care atrag cele mai mari investiții?

3) Ce așteptări au firmele de construcții în perioada imediat următoare? Care este trendul în industria materialelor de construcții?

4) Soluții de finanțare și oportunități pentru atragerea de capital necesar investițiilor imobiliare.

5) Impactul modificărilor aduse de noul Cod Fiscal în piața de profil           

AGENDA

    Ora 9:00 Înregistrarea participanțilorOra 9:30 Opening Speech și prezentare context economic Daniel Apostol, DEBIZZ MagazinePanel 1: Perspective de dezvoltare ale pieței imobiliarePanel 2: Cum prognozează evoluția pieței constructorii și producătorii de materiale?Panel 3: Investiții imobiliare, soluții de finanțare. Consecințe ale legii dării în plată.Panel 4: Impactul noului Cod Fiscal și al noii legi a achizițiilor publice. Cadru juridic, cadru fiscal; reglementări și legislațieOra 11:30 – Brunch si networking

Pentru a participa la evenimentul REAL ESTATE, QUO VADIS?, vă rugăm să completați formularul de la pagina debizz.ro/inregistrare/

Despre Teaha Holding INC SRL

DeBizz Magazine, singura revistă de business germano-română, se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția, prezenți pe teritoriul țării noastre.

Peste 50.000 de persoane cu putere de decizie citesc lunar revista pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții.
Publicația este detinuta de omul de afaceri Corneliu-Teofil Teaha si face parte din grupul de firme TEAHA.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teaha-management-consulting/invitatie-la-evenimentul-pe-teme-imobiliare-real-estate-quo-vadis