Invitatie la networking - DeBizz Businessboerse

Green Gate Offices

Romania, 050883 Bucharest

22 Tudor Vladimirescu Blvd., 5th district

Singura publicație de business în limba german ă din România, DeBizz, organizeaza, lunar, evenimentul de business networking , Businessbörse.

Businessbörse este un eveniment scurt, clar și cuprinzător, dedicat exclusiv interacționării între oamenii de afaceri, reprezentanți ai firmelor cu acționariat român, german, austriac și elvețian, unde veti putea cunoaște și interacționa cu reprezentanți ai celor mai mari investitori străini din românia, cu scopul de a crea noi legături de business.

Cea de a-6-a editie din acest an va avea loc pe data de 26 mai, între ora 08:30 și 10:30, la sediul revistei DeBizz din București, Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 22, la etajul 5 al clădirii Green Gate Offices

Participarea la acest eveniment presupune plata unei taxe de 60 de RON inclusiv TVA.

Taxa include: cafea,ceai,apa,suc,produse de patiserie.

În cazul în care întâmpinati dificultăți la înregistrare, ne puteti contacta la adresa de -mail cristiana.radu@debizz.ro sau la numarul de telefon: 0761581189.

Numărul de locuri este limitat la 30, doar primii înscriși își pot asigura locurile!

Inscriere: http://debizz.ro/ boerse /?page_id=31

Organizator: DeBizz Magazine - Teaha Holding INC SRL

DeBizz Magazine se adresează oamenilor de afaceri, diplomaților și politicienilor din Germania, Austria și Elveția care activează pe teritoriul țării noastre.

Peste 10.000 de persoane cu putere de decizie citesc lunar revista pentru a se informa despre mediul de afaceri, economie și finanțe, politică, precum și subiecte de interes și noutăți venite de la Guvernul României, Comisia Europeană, Consiliul Europei, Parlamentul European și alte instituții.

Singura revista germana de business din Romania, este detinuta de omul de afaceri Corneliu-Teofil Teaha si face parte din grupul de firme Teaha Holding.

Confirmare pana la data: 26 mai 2015

Participare: Taxa de participare