Concluziile TeamDeals Marketplace dupa Gpec 2018

BUCURESTI - 5 iunie 2018

Comunicat tip General in Afaceri, Media / Publicitate, Retail

Live site

TeamDeals Marketplace, unul dintre cei mai importanti jucatori de e-commerce din Romania, a participat pentru prima oara la GPeC E-commerce Expo, in perioada 29-30 mai.

TeamDeals

TeamDeals

 Pana la sfarsitul anului 2018, urmarim sa crestem portofoliul de clienti TeamDeals Marketplace cu peste 50% si estimam vanzari de peste 10 milioane de euro 

Daniel Dragomir, CEO MachTeam Soft, compania care administreaza TeamDeals.ro

Dintre cei 22 de expozanti prezenti, standul TeamDeals a fost usor de identificat, la GPeC 2018, datorita conceptului inedit cu care si-a intampinat vizitatorii: bucataria unde „se coace” succesul unui business. 

Vizitatorii au fost intampinati cu oferte exclusive: acordarea unui comision de 0% pe durata targului, pentru ofertele incarcate pe platforma TeamDeals. 

Dintre cei peste 1.000 de participanti unici in doua zile de eveniment, mai mult de jumatate dintre acestia au gustat din „ingredientele secrete” cu care TeamDeals Marketplace si-a fidelizat deja cei peste 3.000 de parteneri. Echipa TeamDeals a interactionat pe durata intregului eveniment, cu reprezentatii magazinelor online din domenii precum: gadgeturi, fashion, home&deco, articole pentru copii, papetarie si birotica, edituri etc.

De ce sa alegi TeamDeals Marketplace?

La ora actuala, marketplace-ul reprezinta cel mai eficient canal de vanzari datorita listarii facile a portofoliului de produse al companiilor, a ofertelor, receptionarea comenzilor si transmiterea facturilor asociate. Mai mult, tehnologiile folosite permit un control total atat asupra produselor listate, cat si pentru stocuri, preturi de lista si oferte.  

Marketplace-ul reprezinta o rampa de lansare pentru firmele nou infiintate, dar si o metoda de stabilizare a business-urilor care au acumulat deja ceva experienta pe piata si doresc sa-si creasca substantial vanzarile cu 0 (zero) investitii”, explica Daniel Dragomir.

Site-ul TeamDeals.ro, care se adreseaza tuturor magazinelor online si offline, a fost lansat in 2011, avand in primele zile 10 contracte semnate. Acestea au generat insa sute de comenzi in doar cateva zile de la lansare. In 7 ani, peste 3.000 de companii au accesat Teamdeals Marketplace, iar in ultimul an platforma a generat peste 600.000 de comenzi.Despre Team Deals

TeamDeals.ro face parte din portofoliul Machteam Soft SRL, companie care administreaza site-uri cu un trafic lunar de peste 3 milioane de vizitatori unici.
Printre acestea se afla lideri de piata precum www.sentimente.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.acasa.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/team-deals/concluziile-teamdeals-marketplace-dupa-gpec-2018