Profita de reducerile TeamDeals.ro, acum si pe Android

BUCURESTI - 16 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Retail, Internet

Live site

Reducerile TeamDeals, acum si pe Android
TeamDeals.ro, site de reduceri colective aflat in topul liderilor din acest segment, sarbatoreste doi ani de cand se afla pe piata prin lansarea unei aplicatii pentru smartphone. Aceasta poate fi descarcata gratuit de utilizatorii cu sistem de operare Android, urmand ca in viitorul apropiat aplicatia sa fie disponibila si pentru smartphone-uri iPhone.

Aplicatia mobila android

Aplicatia mobila android

Avantajul major al aplicatiei TeamDeals pentru mobil ofera clientilor acces rapid la ofertele active de pe www.TeamDeals.ro din 11 categorii: Restaurante si cluburi, Vacante, Sanatate si frumusete, Servicii medicale, Produse, Cursuri, Sport si distractie, Auto, Jucarii, Cadouri, Diverse.

In plus, pentru a oferi o experienta cat mai utila utilizatorilor, aplicatia TeamDeals ofera posibilitatea de solicitare exclusiva a promotiilor active din zona in care se afla acestia, folosind serviciul de localizare pe harta.

Utilizatorii au parte de o continua crestere a numarului si categoriilor de oferte, astfel incat acestea sa satisfaca fiecare cerinta. De exemplu, daca in primele trei luni ale lui 2012 pe TeamDeals.ro au fost publicate aproximativ 800 de oferte, anul acesta cifra s-a marit de cinci ori, numarul ofertelor depasind 4.000. Ofertele sunt atent selectionate si testate, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de servicii de calitate. 

Despre Team Deals

TeamDeals este unul dintre proiectele de baza ale companiei Machteam Soft, unul dintre cei mai importanti jucatori din mediul online romanesc, parte a grupului american de investitii New Century Holdings. Acesta din urma este prezent pe piata online din Romania inca din 1994 si detine participatii majoritare la peste 50 de companii romanesti din diverse domenii de activitate, inclusiv grupul Vel Pitar, Libra Bank, Romarta, Metex, UMEB.