TeamDeals.ro: 1 an de inovatie, reduceri spectaculoase si clienti multumiti

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip Administrativ / Management in Media / Publicitate, HoReCa, Internet

Live site

Site-ul de reduceri colective TeamDeals.ro sarbatoreste 1 an de la punerea online a primei oferte cu reducere printr-o schimbare de infatisare. Noua sa interfata este dinamica, intuitiva, prietenoasa si cu un design adaptabil la orice device sau dimensiune a ecranului.

Reducerile zilei pe www.teamdeals.ro

Reducerile zilei pe www.teamdeals.ro

 am ales sa sarbatorim primul an de existenta printr-o schimbare de look: noua interfata permite o navigare mai rapida pentru clienti si se adapteaza pe orice device: telefon mobil, tableta sau computer 

Radu Banzea, Project Manager TeamDeals.ro

In cele 12 luni de la lansare, TeamDeals.ro si-a crescut numarul de abonati constant, ajungand sa transmita zilnic reduceri spectaculoase catre peste un milion de persoane din toata tara. 

Timp de 365 zile de la prima oferta lansata, pe TeamDeals.ro au fost propuse peste 2500 de oferte cu reduceri de peste 50% si promotii la restaurante, cluburi, servicii de infrumusetare, sanatate, servicii medicale, sport, cursuri, turism, auto, sau produse pentru casa, piese vestimentare sau accesorii. 

“A fost un an intens pentru echipa TeamDeals.ro, care a reusit in doar 12 luni sa duca site-ul in batalia pentru primele pozitii pe piata reducerilor colective. Alaturi de partenerii nostri comercianti si site-urile care ne sprijina procesul de promovare a ofertelor catre peste 3 milioane de persoane, am reusit sa obtinem rezultate frumoase” a declarat Radu Banzea, Project Manager Teamdeals.ro. 

In primul an de functionare, proiectul TeamDeals.ro a avut doua directii strategice fundamentale: inovatia continua si asocierea cu parteneri comercianti de incredere, care sa livreze calitate clientilor finali care cumpara cupoanele de reducere. 

“Modelul site-urilor de reduceri colective a fost testat de multe afaceri online, insa doar cateva reusesc sa se diferentieze pe piata. Inovatia este mereu prezenta in proiectul TeamDeals.ro, de aceea am ales sa sarbatorim primul an de existenta printr-o schimbare de look: noua interfata permite o navigare mai rapida pentru clienti si se adapteaza pe orice device: telefon mobil, tableta sau computer, printr-o tehnica ce se numeste ~responsive design~ ” adauga Radu Banzea.

Strategia de alegere cu atentie a comerciantilor ale caror oferte sunt prezentate pe site, dublata de echipa de “Customer Satisfaction” care rezolva in maximum  30 de minute  fiecare situatie aparuta, a dus la o crestere constanta a ratei de revenire a clientilor finali pe site. 

Livrarea de produse si servicii de calitate clientilor nostri este extrem de importanta pentru noi, pentru ca acest aspect determina nu numai parerea clientului despre site-ul nostru, ci si despre sistemul reducerilor colective in general. Din acest motiv, echipa de vanzari selecteaza cu atentie partenerii comercianti si construieste impreuna cu acestia oferte atractive, iar echipa suport pentru clienti raspunde si solutioneaza rapid eventualele situatii aparute. Este cea mai eficienta cale de fidelizare a clientilor finali” mai spune Radu Banzea. 

Incepand cu aceasta luna, procesul de cumparare a fost simplificat considerabil prin introducerea modalitatii de plata prin SMS, pentru oferte cu valori intre 5 si 20 euro. 

“Am adunat feedback de la persoanele care cumpara constant cupoane pe site-ul nostru si a reiesit ca gradul de confort al clientilor este mai mare daca pot face plata prin SMS cand achizitioneaza o oferta cu o valoare mai mica. Asa ca am raspuns rapid dorintelor lor” declara Radu Banzea.

Despre Team Deals

In fiecare zi, anuntam promotii cu reduceri de pana la 90% la restaurante, baruri, spa-uri, teatre sau magazine din orasul tau. Prin promisiunea de a aduce un numar minim de clienti companiilor partenere, obtinem reduceri senzationale pe care nu le veti gasi in alta parte. Noi o numim Putere Colectiva de Cumparare prin care ECONOMISIM UNITI!