Team Florea Sorin locul 1 pe Romania si locul 5 in clasamentul general in finala Algarve Golden Race 2016

BUCURESTI - 29 septembrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Sport

Finala renumitului columbodrom portughez s-a desfasurat pe 24 septembrie 2016, pe o vreme frumoasa dar extrem de solicitanta pentru porumbei . Lansarea celor 3644 porumbei a avut loc la ora 7:50 AM din BRAGANÇA. Pe intreaga distanta de 505 km a finalei Algarve Golden Race 2016 vremea a fost insorita cu temperaturi de 30 grade C si vant din fata, lucru ce a sporit dificultatea cursei. Din totalul de 3644 porumbei care au luat startul, doar 1499 (mai putin de 50%) au reusit sa termine cursa (pana la aceasta ora), lucru ce spune enorm de multe despre dificultatea finalei din 2016.

Team Florea Sorin locul 1 pe Romania si locul 5 in clasamentul general in finala Algarve Golden Race 2016

Team Florea Sorin locul 1 pe Romania si locul 5 in clasamentul general in finala Algarve Golden Race 2016

 Porumbeii Team Florea Sorin au reusit la Algarve Golden Race 2016 un senzational loc 5 la general, 2 porumbei in top 100 si 5 porumbei sositi in prima zi de finala, precum si un total de 18 porumbei care au teminat cursa.  

Team Florea Sorin

Cu toate acestea porumbeii Team Florea Sorin  au reusit, din nou, sa confirme calitatile acestora de porumbei de top. Asa cum se asteptau toti crescatorii de top, datorita rezulatatelor excelente si constante, porumbeii Team Florea Sorin au reusit un senzational loc 5 la general, 2 porumbei in top 100 si 5 porumbei sositi in prima zi de finala, precum si un total de 18 porumbei care au teminat cursa. In clasamentul crescatorilor din Romania, Team Florea Sorin ocupa locurile 1 si 3, locul secund fiind obtinut de catre echipa Breazu + Grigorescu – Team A.

RO16-0005257, porumbelul care a castigat locul 3 in clasamentul pe tari (Romania) si locul 67 la general este frate de cuib cu castigatorul locului 8 in cursa celui mai mare columbodrom din Scandinavia, Dapirace, de anul acesta. 

Rezultatele de exceptie ale porumbeilor Team Florea Sorin se datoreaza in proportie de 99% unui om extraordinar, unui columbofil de exceptie, care datorita experientei si cunoasterii a tuturor secretelor si tehnicilor de antrenament, de crestere si pregatire si bineinteles datorita daruirii fata de fiecare porumbel in parte, a reusit aceasta performanta de palmares! Recunoscut la nivel international si national datorita rezultatelor obtinute, a tehnicilor de antrenament si reproductie, Dl Florea Ion, Nea Mazare cum ii spun apropiatii, reuseste an de an sa ridice valoarea si performantele porumbeilor Team Florea Sorin!

ALGARVE GOLDEN RACE ISI RECONFIRMA RENUMELE IN CURSELE ONE LOFT, IN CARE DOAR PORUMBEII DE TOP REUSESC!

Despre Team Florea Sorin

Team Florea Sorin a initiat parteneriate columbofile cu mari campioni internationali precum : Alfons Klaas , Klaus Stiener si Andreas Drapa in Germania , Marcel Sangers in Olanda si Eros Carboni in Italia . La cei mentionati anterior , au fost trimise loturi de cate 20-25 de pui , cu inele romanesti , pentru a concura in cele mai puternice campionate din lume.