Team Florea Sorin participa cu succes pe toate columbodroamele lumii

BUCURESTI - 29 septembrie 2016

Comunicat tip General in Afaceri, Social, Sport

Duminica 27 August 2016 s-a incheiat finala columbodromului Danish Pigeon Race , cea mai importanta cursa One Loft Race din Scandinavia. La startul concursului din acest an s-au inscris 1714 porumbei .

Team Florea Sorin la Danish Pigeon Race

Team Florea Sorin la Danish Pigeon Race

Numarul crescatorilor a fost considerabil mai mare fata de cel din 2015, printre acestia numarandu-se o parte din elita mondiala: Klaus Stieneker, Bart Geerinckx, Gaston Van de Wouwer, Hardy Krüger, Gino Clicque, Claus Jensen, Jung Jupid, Marcel Sangers & Chantal Vredeveld, etc.

In finala de la Versele Laga – Holle, pe distanta de 350km, s-au calificat 850 de porumbei din Belgia, Olanda, Germania, Uk, Romania, si nu numai. Lansarea a avut loc la ora 08.30 imediat ce ceata de dimineata s-a risipit. Daca in momentul lansarii conditile meteo au fost foarte bune, pe parcursul cursei, acestea au devenit extrem de solicitante: temperaturi de 35 grade si vant din fata.

team florea sorin">Team Florea Sorin a participat cu un numar de 10 porumbei, iar 7 dintre ei s-au calificat in finala.  Acestia au reusit rezultate de exceptie, clasandu-se in finala One Loft Danish Pigeon Race 2016 pe pozitile 8, 23, 92, 212, 512.

Despre Team Florea Sorin

Team Florea Sorin a initiat parteneriate columbofile cu mari campioni internationali precum : Alfons Klaas , Klaus Stiener si Andreas Drapa in Germania , Marcel Sangers in Olanda si Eros Carboni in Italia . La cei mentionati anterior , au fost trimise loturi de cate 20-25 de pui , cu inele romanesti , pentru a concura in cele mai puternice campionate din lume.