TEAM Florea Sorin – Primul porumbel românesc sosit în finala South African Million Dollar Pigeon Race (SAMDPR)

BUCURESTI - 10 februarie 2016

Comunicat tip General in Sport

România participă în fiecare an cu tot mai mulți porumbei iar de aceasta dată cel mai bun porumbel românesc din finală îi aparține domnului FLOREA SORIN în tandem cu Klaus Stieneker.

România participă în fiecare an cu tot mai mulți porumbei iar de această dată cel mai bun porumbel românesc din finală îi aparține domnului FLOREA SORIN în tandem cu Klaus Stieneker.

România participă în fiecare an cu tot mai mulți porumbei iar de această dată cel mai bun porumbel românesc din finală îi aparține domnului FLOREA SORIN în tandem cu Klaus Stieneker.

 „Princes Nina” este primul porumbel cu inel din România care sosește în finala SAMDPR, ediția 20. De asemenea ținem să felicităm și restul columbofililor români care au angajat porumbei la acest columbodrom extrem de puternic. 

Team Florea Sorin

Pe 6 Februarie 2016 a avut loc finala unuia dintre cele mai titrate columbodroame la nivel mondial. Locul I în finală a fost ocupat de către Ganus Family Loft din Statele Unite iar locurile II și III au fost ocupate de către Germania prin Reinhard Gebhardt (Loc II) și Last Chance Syndicate (Loc III).

România participă în fiecare an cu tot mai mulți porumbei iar de aceasta dată cel mai bun porumbel românesc din finală îi aparține domnului FLOREA SORIN în tandem cu Klaus Stieneker.

Princes Nina” este primul porumbel cu inel din România care sosește în finala SAMDPR, ediția 20. De asemenea ținem să felicităm și restul columbofililor români care au angajat porumbei la acest columbodrom extrem de puternic.

De asemenea  Team Florea Sorin face furori și la Derby Arona Tenerife, acolo unde la cea de-a III-a cursă a ocupat locul V și mai are până în acest moment 25 de porumbei în competiție.

Despre Team Florea Sorin

Team Florea Sorin a inițiat parteneriate columbofile cu mari campioni internaționali precum : Alfons Klaas , Klaus Stiener și Andreas Drapa în Germania , Marcel Sangers în Olanda și Eros Carboni în Italia. La cei menționați anterior, au fost trimise loturi de câte 20-25 de pui, cu inele românești, pentru a concura în cele mai puternice campionate din lume. Rezultatele au început deja să apară, în Germania fiind de-a dreptul excepționale. De asemenea, un parteneriat a luat naștere și în Belgia, împreună cu tânărul Valentin Burdusel, noul tandem activând în Antwerp - provincia cu cea mai mare concurență de viteză-demifond din toată Belgia , locul unde a luat naștere porumbelul voiajor.