Honda Trading România anunță inaugurarea celui mai nou dealer Honda Moto din București, Asko Group

BUCURESTI - 5 mai 2023

Comunicat tip General in Auto, Afaceri, Sport, Tehnologie, Logistica/Transport

Live site

• Noul dealer moto Asko Group dispune atât de showroom Honda, situat în Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48, cât și de service autorizat de marcă, la adresa Șoseaua de Centură, nr. 57, Chiajna.

• Clienții Honda din București și împrejurimi pot descoperi noua Honda Transalp, în premieră națională, la showroom-ul Asko Group. De asemenea, au posibilitatea de a testa cele mai reprezentative motociclete Honda, având la dispoziție peste 10 unități la Test-Ride.

Honda Asko Group

Honda Asko Group

București, 5 mai 2023. Pentru a răspunde cererii în creștere din partea clienților moto din București și zonele limitrofe, reteaua Honda se extinde cu un nou showroom dedicat Honda Moto, unde aceștia pot descoperi gama completă de motociclete și scutere, precum și accesorii și echipamente originale Honda.

Asko Group este partener Honda de tradiție, reprezentând și primul dealer pentru automobile de marcă din România, începând cu anul 2006. Devenind cel mai nou dealer Honda Moto din București, Asko Group își propune să ofere servicii de consiliere pentru vânzare și servicii post-vânzare competitive și la standarde înalte de calitate, specifice mărcii Honda.

Noul showroom Honda Moto este ușor accesibil publicului, fiind situat în centrul orașului, la adresa Bulevardul Iancu de Hunedoara, nr. 48. Activitatea de vânzări se desfășoară conform standardelor Honda, de către consilieri de vânzări dedicați și certificați.

Asko Group oferă clienților de motociclete Honda și servicii post-vânzare în cadrul service-ului autorizat de marcă, situat la adresa Șoseaua de Centură, nr. 57, Chiajna, lucrările fiind efectuate de mecanici certificați internațional Honda.

Noul showroom Honda Moto oferă clienților posibilitatea de a viziona gama completă de motociclete și scutere, incluzând noua Honda Transalp, prezentată în premieră pentru clienții din România, și de a testa peste 10 motociclete reprezentative pentru brand.

Pentru a se programa la Test-Ride și a afla detalii despre produsele Honda, clienții au la dispoziție următoarele date de contact: 0744.996.686, vanzarimoto@asko.ro. Pentru service-ul Honda Moto, programările se pot face la datele de contact: telefon 0752.762.662, e-mail servicemoto@asko.ro.

Unul dintre obiectivele principale Honda în România este acela de a dezvolta mobilitatea urbană, venind în întâmpinarea nevoilor clienților și a cererii din ce în ce mai crescute pentru scutere mici de 125cc. De aceea, o aliniere legislativă la țările din vest privind posibilitatea de a conduce scutere de 125cc cu permis categoria B este extrem de dezirabilă.

Rețeaua de dealeri certificați Honda Moto include opt parteneri de vânzări și service, având acoperire la nivel național.

 

Pentru detalii suplimentare:

Ștefan Leonte - Area Sales Manager

Tel: 0727.342.383

E-mail: stefan.leonte@hondatrading.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/team-innovation-media/honda-trading-romania-anunta-inaugurarea-celui-mai-nou-dealer-honda-moto-din-bucuresti-asko-group