TeamNet ofera garantia calitatii pentru clientii sai prin certificarea ISO 9001

BUCURESTI - 30 august 2004

Comunicat tip General in IT&C

La sfarsitul lunii iulie 2004, TeamNet a finalizat cu success procedura de implementare a standardului ISO 9001:2000. Aceasta certificare recunoaste angajamentul intregii organizatii de a furniza solutii informatice de buna calitate, folosind cele mai bune tehnologii software in scopul imbunatatirii eficientei, productivitatii si performantelor in afaceri ale clientilor nostri. Certificarea ISO 9001:2000 a fost efectuata de catre biroul din Romania al Moody International – unul din liderii mondiali in auditul si certificarea sistemelor de management ale calitatii, companie prezenta in topul primilor 10 firme de certificare/ înregistrare ISO din topul mondial de profil.

TeamNet ofera garantia calitatii  pentru clientii sai prin certificarea ISO 9001

Calitatea este numitorul comun care defineste oamenii, tehnologiile, solutiile informatice si serviciile oferite de catre TeamNet. In virtutea acestor principii, politica TeamNet in domeniul calitatii este sintetizata in urmatorul motto: “Solutii pentru succesul clientilor nostrii”.

TeamNet este specializata in furnizarea de solutii informatice pentru afaceri (Optimus ERP si BusinessPortal), solutii informatice pentru managementul proceselor industriale (UtilitiesMonitor – monitorizare fluxuri utilitati, EmissionMonitor – monitorizarea emisiilor poluante) precum si dezvoltarea de aplicatii software customizate pentru afaceri (Fidelis).

Despre TeamNet

Infiintata in anul 2001 de o echipa de specialisti software cu o bogata experienta, TeamNet a realizat in fiecare an performanta de a-si dubla cifra de afaceri, preconizand pentru anul 2004 venituri de peste 500.000 USD. TeamNet are in prezent o echipa puternica ce numara 37 de profesionisti.
TeamNet face parte din grupul de firme ASESOFT, o firma importanta in IT-ul romanesc, prezenta in topul primilor 5 integratori de sistem din Romania cu o cifra de afaceri consolidata la nivel de grup de peste 20 milioane USD.

Dragos Samoil,
Marketing & PR Manager
Tel/Fax: 021 311 00 59
Mobil: 0788 579 407

dragos.samoil@teamnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teamnet/teamnet-ofera-garantia-calitatii-pentru-clientii-sai-prin-certificarea-iso-9001