TeamNet va participa la BINARY 2004

BUCURESTI - 22 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

TeamNet va participa pentru a treia data consecutiv la cel mai important eveniment pentru industria de software din Romania - BINARY 2004-eveniment ce se desfasoara in perioada 22-24 Septembrie 2004 la Complexul Expozitional Romexpo, Pavilion 2.

TeamNet va prezenta vizitatorilor modul in care solutiile sale informatice de afaceri (Optimus ERP si BusinessPortal) aduc valoare unei companii prin imbunatatirea eficientei, productivitatii si performantelor proceselor sale de afaceri.

Echipa TeamNet ii asteapta pe vizitatorii interesati in intervalul 22-24 Septembrie, intre orele 10 si 18 la Complexul Expozitional Romexpo, Pavilion2, Standul Nr. 4.

"Suntem constienti ca am intrat pe o piata cu o concurenta foarta dura - cum este piata solutiilor informatice pentru afaceri. Exista jucatori importanti de piata cu o bogata experienta atat in ani cat si in numar de clienti. Nu am fi intrat pe aceasta piata daca nu am fi deplin constienti ca avem un avantaj competitiv in ceea ce priveste functionalitatile solutiilor noastre informatice, calitatea serviciilor oferite si pret."-a afirmat dl. Dragos Samoil, Marketing & PR Manager Teamnet.

In decursul acestui an, TeamNet a finalizat cu success procedura de implementare a standardului ISO 9001:2000. Aceasta certificare recunoaste angajamentul intregii organizatii de a furniza solutii informatice de buna calitate, folosind cele mai bune tehnologii software in scopul imbunatatirii eficientei, productivitatii si performantelor in afaceri ale clientilor nostri.

Despre TeamNet

Infiintata in anul 2001 de o echipa de specialisti software cu o bogata experienta, TeamNet a realizat in fiecare an performanta de a-si dubla cifra de afaceri, preconizand pentru anul 2004 venituri de peste 500.000 USD. TeamNet are in prezent o echipa puternica ce numara 37 de profesionisti.
TeamNet face parte din grupul de firme ASESOFT, o firma importanta in IT-ul romanesc, prezenta in topul primilor 5 integratori de sistem din Romania cu o cifra de afaceri consolidata la nivel de grup de peste 20 milioane USD.

Dragos Samoil,
Marketing & PR Manager
Tel/Fax: 021 311 00 59
Mobil: 0788 579 407

dragos.samoil@teamnet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teamnet/teamnet-va-participa-la-binary-2004