Andrei Teașcă lansează MAG, un atelier ce combină magia cu art terapia, având premiera pe 24 noiembrie

BUCURESTI - 13 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Andrei Teașcă propune un nou tip de performance marca Teatrul de Magie, un edutainment show, în care spectacolul se îmbină cu educația, iar publicul format din părinți și copii este direct implicat.

Afis MAG – atelier pentru copii și părinți

Afis MAG – atelier pentru copii și părinți

MAG este un atelier educativ, relaxant și terapeutic susținut de Prof. Dr. Andrei Teașcă, fondatorul Teatrului de Magie, atelier ce se va baza pe metoda MagicArtTherapy, lansata în martie 2019.

Prin artele combinate (magie, improvizație, joc de rol, metafore) și „trucuri” din psihologie, atât părinții, cât și copiii acestora, vor învăța mai multe despre relația părinte-copil.

Pentru prima dată artistul magician nu răspunde doar nevoii de distracție a spectatorului, ci îl pune la încercare, îl determină să-și exprime emoțiile, iar prin metaforele art-terapeutului, copilul-spectator află cum să gestioneze din punct de vedere emoțional o situație de viață.

Spoiler: se vor dezvălui trucuri de magie! 

Laitmotivul atelierului e reprezentat de realizarea unui truc de către copil împreună cu părintele/ părinții – pentru a crea această legătură de taină prin păstrarea secretului trucului magic. De asemenea exprimarea în fața publicului și depășirea tracului ajută oamenii în învingerea fricilor, în general, și în dezvoltarea abilității de a-și exprima liber emoțiile. 

Cu acest atelier Andrei Teașcă și-a propus să dea valoare timpului petrecut de copii împreună cu părinții lor prin crearea unei amintiri speciale care să întărească relația și încrederea dintre ei. 

Premiera „MAG – atelier pentru copii și părinți” are loc duminică, 24 noiembrie, la sediul Teatrului de Magie, unde sunt programate două reprezentații, la 11:00 și la 17:30.

Biletele s-au pus în vanzare pe TeatrulDeMagie.ro și Bilete.ro.

Pentru mai multe informații, accesați www.andreiteasca.ro sau contactați-ne la numarul de telefon 0761.334.334. 

 

Prof. Dr. Andrei Teaşcă

Teatrul de Magie – Bucureşti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-de-magie/andrei-teasca-lanseaza-mag-un-atelier-ce-combina-magia-cu-art-terapia-avand-premiera-pe-24-noiembrie