Casa Magicianului by Teatrul de Magie, un spaţiu magic pentru spectacole de magie şi aniversari

BUCURESTI - 8 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle

Casa Magicianului , locul în care magie ">Teatrul de Magie îşi desfăşoară activitatea, găzduişte în fiecare weekend spectacole şi cursuri de magie, dar şi evenimente private.

Casa Magicianului by Teatrul de Magie, un spaţiu magic pentru spectacole de magie şi aniversari

Spectacolele de Magie denumite AbraMagic, Wizard Magic Show, Kids Magic Show & Workshop, RoboMag se desfăşoara în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 11:00 (programul poate fi accesat pe site-ul nostru - http://www.teatruldemagie.ro/urmatoarele-spectacole).

 

Cursurile de Magie din cadrul Academiei de Magie (prima şcoală de iluzionism din România) au loc în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 13:30.

Totodată, iuzioniştii Teatrului de Magie organizează, prin închirierea Casei Magicianului, şi petreceri private pentru aniversari magice ale copiilor, însă locul poate fi închiriat şi pentru evenimente adresate adulţilor (petreceri private cu diverse ocazii, petreceri corporate).

De asemenea, Teatrul de Magie poate organiza şi spectacole de magie private, la cerere (în gradiniţe, şcoli sau la alte evenimente/ petreceri etc).

Descrierea spectacolelor:

AbraMagic este un spectacol de magie & workshop pentru prichindei cu Ştefania Bănică, prima femeie magician balerina din Romania – un show de magie, atât pentru copii, cât si pentru părinţi, unde cei mici vor putea vedea şi învaţa trucuri de magie.

 

Spectacolul Wizard Magic Show îmbină elementele de poveste cu personajele de magie din perioada victoriană cu prinţesa-lebădă, iar impreună cu trucurile interactive se creează o atmosferă misterioasă.

 

Copiii au ocazia să intre în această atmosferă alături de magicienii Emil Drăgan şi Ştefania Bănică printr-o îmbinare a stilurilor iluzionismului şi să se alăture poveştii, participând direct alături de personaje. 

Kids Magic Show&Workshop este un show de magie, atât pentru copii, cât si pentru părinţi, un spectacol cu un final deosebit, unde cei mici pot exersa şi învaţa alături de magicianul Emil Drăgan multe trucuri spectaculoase.

Emil Drăgan cel mai vechi cursant al cursurilor Academiei de Magie, în prezent magician profesionist şi primul român care a participat la Campionatul Mondial de Magie, ediţia din vara anului 2015.

Iar RoboMag One Man Show este un spectacol-eveniment pentru copii şi întreaga familie, în care magia se va împleti cu tehnologia de ultimă oră, fiind realizat chiar de Andrei Teaşcă, fondatorul Teatrului de Magie, şi prezentat în premieră naţională pe 27 mai 2017.

Acest nou spectacol va cuprinde momente de magie pe Ipad, un show de lasere, animaţii multimedia şi 3D, dar şi pantomimă şi alte momente surpriză, special create pentru cei mici. 

Programul spectacolelor pentru luna mai/ Bilete:

 

Kids Magic Show & Workshop – 13 mai

http://www.teatruldemagie.ro/urmatoarele-spectacole/kids-magic-show-workshop-13-05

https://www.bilete.ro/kids-magic-workshop/magic-show-kids-magic-workshop-13-mai-2017/

 

Wizard Magic Show – 14 mai

http://www.teatruldemagie.ro/urmatoarele-spectacole/wizard-magic-show-14-05

https://www.bilete.ro/wizard-story-magic-show/wizard-story-magic-show-14-mai-2017/

 

AbraMagic – 20 mai

http://www.teatruldemagie.ro/urmatoarele-spectacole/abramagic-20-05

https://www.bilete.ro/abramagic-spectacol-de-magie-pentru-prichindei/abramagic-spectacol-de-magie-pentru-prichindei-20-mai-2017/

 

Wizard Magic Show – 21 mai

http://www.teatruldemagie.ro/urmatoarele-spectacole/wizard-magic-show-21-05

https://www.bilete.ro/wizard-story-magic-show/wizard-story-magic-show-21-mai-2017/

 

RoboMag – Premiera – 27 mai

http://www.teatruldemagie.ro/urmatoarele-spectacole/robomag-27-05

https://www.bilete.ro/robomag-one-man-show/robomag-one-man-show/

 

RoboMag – 28 mai

http://www.teatruldemagie.ro/urmatoarele-spectacole/robomag-28-05

https://www.bilete.ro/robomag-one-man-show/robomag-one-man-show-28-mai-2017/

Despre Teatrul de Magie

Teatrul de Magie este prima şi singura instituţie culturală din România care promovează iluzionismul ca artă a spectacolului teatral, realizând de la înfiinţare (2009) şi până astăzi, peste 20 de spectacole de magie, premiere naţionale, spectacole ce au avut în jur de 50.000 de spectatori, pe scenele teatrelor din România, festivaluri sau proiecte în aer liber. Propunând o formă de artă şi un act de iubire faţă de spectatorii de toate vârstele, dar în special faţă de copii, artiştii Teatrului de Magie au fermecat inimile românilor cu spectacole unice.

Totodată, Teatrul de Magie s-a implicat în variate evenimente culturale şi sociale, precum şi în diferite proiecte de televiziune care au adus notorietate instituţiei noastre, aducându-ne pe primul loc în preferinţele tuturor românilor atunci când ne gândim la spectacole de magie.

Un element important asupra căruia instituţia noastră insistă în prezent este apropierea de copii prin programe educaţionale. Astfel, prin iluzionism, copiii fac cunoştinţă cu personaje de poveste fiind astfel incitaţi să se dezvolte şi să descopere adevăratele valori ale vieţii, pentru a putea să-şi construiască un viitor mai frumos.

Printre partenerii Teatrului de Magie se numara Itsy Bitsy FM, Agerpres, Bilete.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.