EASY4PARENTS sau cum să ne facem ușor meseria de părinte!

BUCURESTI - 30 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Cum ne conectăm cu copilul nostru? Cum comunicăm și cum negociem cu el? Ce limite putem impune? Cum să devenim parinți buni pentru copiii noștri? Prof. Coord. Dr. Andrei Teașcă lansează Clubul EASY4PARENTS și își propune să răspundă acestor întrebări împreună cu parinții în cadrul întâlnirilor lunare ce vor avea loc la sediul Teatrului de Magie.

Training pentru adulti

Training pentru adulti

„În ziua de azi, este din ce în ce mai complicat să fii părinte: timp scurt, multe ore petrecute la job, tentații nenumărate pentru copii, tehnologie care-i acaparează. Și din ce în ce mai mulți părinți mi-au mărturisit că nu mai fac față, nu se mai înțeleg cu copiii sau nu reușesc să comunice cu ei. Și pentru că din teorie, dar și consilierea copiilor timp de 12 ani, știu că nu aceștia sunt de vina, că ei sunt o reflectare a adulților din viața lor, am creat acest club – EASY4PARENTS, un concept nou sub pălăria căruia  îmi doresc să ofer ajutor părinților în meseria asta în care mulți se simt dezorientați. Vom parcurge împreună o «fișă a postului» de părinte, într-un mediu prietenos și relaxat. Îmi doresc în primul rând să creăm o comunitate, nu să țin prelegeri de parenting, cum se spune acum prețios. Aspecte practice, discuții punctuale, interacțiune și ajutor concret, că să fie ușor pentru părinte și extrem de benefic pentru copil”, ne-a explicat Prof. Coord. Dr. Andrei Teaşcă.

Lansarea oficială va avea loc duminică, 9 iunie, la ora 14:00. Toți părinții interesați sunt invitați să participe la acest eveniment pentru care intrarea va fi liberă, în baza unei confirmări prin email.

Întâlnirile EASY4PARENTS vor avea loc o dată pe lună și se vor desfășura la sediul nostru din Str. Vasile Lascăr 132, București. Se vor putea pune întrebări, vor exista studii de caz și sfaturi practice, dar și timp pentru interacțiune și schimb de experiențe cu ceilalți părinți.

Prof. Coord. Dr. Andrei Teașcă o va avea ca partener colaborator pe Adela Serghiescu, psiholog clinician, Președintele Asociației pentru Sprijin Emoțional și Psihoterapie.

Pentru mai multe detalii și înscrieri vă așteptăm să ne contactați la numărul de telefon 0761.334.334 sau prin email, la adresa andreiteasca@gmail.com.

Andrei Teașcă, Fondator și Manager al Teatrului de Magie, inițiator Magic Art Therapy, Fondator al Academiei de Magie – prima școală de iluzionism teatral și consiliere de dezvoltare personală și de art terapie din România.