Magic Show - spectacol de iluzionism pentru copii

BUCURESTI - 9 aprilie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate

magie ">Teatrul de Magie prezinta spectacolul de magie pentru copii "Magic Show"

Magic Show - spectacol de iluzionism pentru copii

În weekend-ul imediat dupa Sarbatorile Pascale, la Teatrul de Magie va avea loc o noua reprezentație a spectacolului "Magic Show". Un spectacol in care povestea iepurasului Rontaila, un personaj cunoscut si indragit de catre copii, ii va captiva pe copii, stimulandu-le creativitatea cu trucuri inedite si educative.

În weekend, nimic nu este mai potrivit decât o ieşire cu familia la Teatrul de Magie. Noi ştim asta si sambata v-am pregatit un program special: Magic Show - un spectacol de magie, atat pentru copii cat si pentru parinti. Trucurile de magie, jocurile şi animăluţele – toate vă aşteaptă să le descoperiţi. Un program bine pus la punct ce va oferi o zi deosebita, atât celor mici, cât şi părinţilor. Veti avea parte de o ora magica petrecuta într-o companie veselă, relaxantă, dar plină de mistere şi de lucruri interesante ce aşteaptă să fie descoperite, toate fiind incluse in pretul biletului!

Spectacolul va avea loc sambata, 18 aprilie, ora 11:00 la Palatul National Sala Mica, iar ultimele locuri disponibile pot fi achiziţionate online accesând bilete.ro.Va asteptam cu drag!

Despre Teatrul de Magie


Teatrul de Magie este prima organizație din România care aduce în atenţia publicului fascinanta artă a magiei, propunându-şi să o promoveze ca artă de spectacol şi să dezvăluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.