Maniere – comportament, stil, exprimare în public, eleganță

BUCURESTI - 18 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Social, Cursuri

Prof. Dr. Andrei Teașcă lansează pe 6 martie „Maniere”, un atelier de bună conduită în societate, adresat copiilor cu vârsta de peste 8 ani, adolescenților și familiilor.

Afis

Afis

Modul în care salutăm, mâncăm, ne exprimăm în societate și multe alte reguli de conduită vor fi prezentate de Prof. Dr. Andrei Teașcă (actor, Consilier, Art Terapeut, Trainer, Terapeut Ocupațional) care o va avea ca invitată permanent pe Cezara Munteanu (actriță, Consilier Dezvoltare Personala).

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se așează tacâmurile după ce ai terminat de mâncat; cine salută primul; cine intră primul într-un restaurant sau cum ne exprimăm elegant (arta de a purta o conversație), atunci acest curs este și pentru tine.

„Ca să fii respectat, începe prin a te respecta”, reamintește Andrei Teașcă, referindu-se la cunoașterea modului în care ar trebui oamenii să se comporte în public, dar și în privat. „Cel mai greu lucru pentru copiii din ziua de azi este să învețe bunele maniere, având în vedere că nu au unde să le observe”, a mai spus el, vorbind despre cum se comportă majoritatea oamenilor și subliniind că atelierul va fi unul interactiv, cu exemplificarea unor situații ce impun anumite reguli de conduită.

În completarea lui Andrei Teașcă și vorbind despre Brandul Personal, Cezara Munteanu consideră că a avea stil nu înseamnă să fii în pas cu moda, ci să știi să te exprimi elegant, să știi să mergi, să știi să îți pui calitățile în evidență – lucruri pe care le va explica mai pe larg în cadrul atelierului.

„Totodată, având în vedere că în martie 2019 am lansat MagicArtTherapy, o metodă inovativă de intervenţie, bazată pe terapia prin artă combinată, care a înregistrat succes în rândul tinerilor și copiilor, am ajuns la concluzia că trebuie să lansăm și un centru care să înglobeze toate cursurile existente în jurul acestei metode de intervenție: art terapie, consiliere, psihologie, improvizație, balet terapeutic, actorie și joacă, terapii comportamentale pentru copii cu nevoi speciale”, a adăugat Andrei Teașcă.

Astfel, atelierul interactiv „Maniere”, cu o durată de o oră și jumătate, va avea premiera la Centrul MagicArtTherapy (str. Vasile Lascăr 132), vineri, 6 martie, de la ora 19:30.

Inițiator și Coordonator – Prof. Dr. Andrei Teașcă.

 

Pentru informaţii suplimentare:

Tel: 0761 334 334

teatruldemagie@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-de-magie/maniere-comportament-stil-exprimare-in-public-eleganta