S-a încheiat primul curs de formare în Magic Art Therapy

BUCURESTI - 17 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Cursuri

Prima sesiune de inițiere și formare în Magic Art Therapy s-a încheiat, iar Andrei Teașcă le-a înmânat diplomele absolvenților. Printre participanții primului modul s-au numărat actori, studenți art terapie, psihologi, educatori și profesori.
Următoarea sesiune va avea loc peste 3 luni.

Absolventii primului modul Magic Art Therapy

Absolventii primului modul Magic Art Therapy

Magic Art Therapy este o metodă inovativă de intervenţie, bazată pe terapia prin artă combinată: arta magiei, joaca, improvizaţia, metaforele, psihodrama şi drama terapia. Prin metode artistice de intervenţie se face consilierea şi îndrumarea pentru conştientizarea anumitor situaţii. Metoda este benefică în cazul anxietăţii, atacurilor de panică, stresului, fobiilor, problemelor posturale etc.

Cursurile de formare în Magic Art Therapy, susținute de Prof. Dr. Andrei Teașcă, se adresează tuturor celor care doresc să devină magic art terapeut şi să-i ajute pe ceilalţi printr-o formă de consiliere.

Recomandăm aceste cursuri studenţilor şi absolvenţilor facultăţilor de Psihologie, Sociologie şi Asistenţă Socială; tuturor celor din domeniul educaţiei şi celor interesaţi să lucreze şi să se formeze în terapie, în general.

Formarea este axată pe practică și participanții au ocazia să aplice informațiile din modulele teoretice în diverse instituții cu diferite categorii de beneficiari: copii cu autism, copii cu dizabilități, copii abandonați și oamenii de vârsta a treia.

Admiterea constă în trei pași:

1. Candidații vor trebui să trimită un CV și potrofoliu la adresa de mail: andreiteasca@gmail.com

2. Interviu

3. Examen practic

Urmatoarea sesiune de formare în Magic Art Therapy va avea loc în primăvară.

Pentru mai multe informații, accesați www.andreiteasca.ro, https://bit.ly/2CzTcDd, https://bit.ly/2FBbDse, https://bit.ly/2Wp45iT, https://bit.ly/2U05W0E sau contactați-ne la adresa de e-mail andreiteasca@gmail.com sau la numarul de telefon 0761.334.334.

 

Prof. Dr. Andrei Teaşcă

Teatrul de Magie – Bucureşti

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-de-magie/s-a-incheiat-primul-curs-de-formare-in-magic-art-therapy