„Specialistul”, un show de Close-up Magic la Teatrul de Magie, pe 20 şi 27 aprilie, de la 19:30

BUCURESTI - 18 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Teatrul de Magie introduce în programul său „Specialistul” – un concept de Andrei Teaşcă ce constă într-un show de seară unde invităm adulţii, care pot fi insoţiţi de copiii cu vârsta de peste 8 ani. În luna aprilie acesta va avea loc vinerea, pe 20 şi 27 aprilie, de la ora 19:30.

"Specialistul" - un show de close-up magic

Artistul iluzionist va distra publicul printr-un spectacol demonstraţie de magie, cunoscut sub numele de Close-up Magic. Acest stil al magiei prezentat într-un spectacol complet la masă este spectaculos şi foarte atractiv datorită tehnicii de prestidigitaţie deosebite şi abilităţilor greu de dobândit pe care magicianul trebuie să le deţină.

Timp de o oră, magicianul va uimi audienţa prin trucuri spectaculoase ce se vor realiza direct în mâinile spectatorilor sau la doar câţiva centimetri distanţă de aceştia. Ca recuzită, magicianul va folosi cărţile de joc, monedele şi efecte aparent „improvizate” şi alte surprize.

Totul se întâmplă în faţa audienţei care va fi aşezată la masă în jurul magicianului, iar locurile vor fi limitate.

Acest stil al magiei este denumit şi „Table Magic”, deoarece spectacolul se va ţine într-un ambient intim, relaxant, în care spectatorii se vor aşeza confortabil la masă, unde vor fi răsfăţaţi cu un pahar de şampanie din partea casei şi, bineînţeles, cu un spectacol deosebit de magie.

Show-ul are loc în Casa Magicianului, sediul Teatrului de Magie, un concept unic în România, situat pe strada Vasile Lascăr, nr. 132, între Bulevardul Dacia şi strada Mihai Eminescu.

Luna aceasta spectacolul „Specialistul” va avea loc pe 20 şi 27 aprilie, biletele putând fi achiziţionate de pe site-ul nostru (http://www.teatruldemagie.ro/spectacole) sau de pe Bilete.ro (https://www.bilete.ro/magic-show-specialistul).

Accesul în Casa Magicianului se face cu 15 minute înainte de spectacol.

Director-fondator: Andrei Teaşcă

Printre partenerii Teatrului de Magie se numără Agerpres, Itsy Bitsy, Bilete.ro, BLT.ro, CalendarulCopiilor.ro, GradiniteBucuresti.ro.