`Cabaret Folkloric`

Locul desfasurarii: Restaurant Elisabeta

Organizator: Restaurant Elisabeta

`Cabaret Folkloric`

Sambata, 12 Decembrie de la ora 21:00, va invitam la un concert eveniment – o avanpremiera la primul Cabaret Folkloric, autentic romanesc in care protagonistele canta si danseaza intr-o poveste tragico-comica autentica in aranjamente muzicale cu iz jazzistic, si cantate live.

Pornind de la folclorul romanesc si imprimandu-i sonoritatile moderne ale jazz-ului, cele sase protagoniste reușesc să dezvolte un produs original, plin de savoare cu influente de muzica de cabaret si manouche.

Protagonistele sunt: Anca Sigartau, Manuela Cara, Monica Davidescu, Tania Popa, Alexandra Velniciuc si Corina Danila.

Anca Sigartau – Ipostaza in care Anca Sigartau se prezinta publicului poate fi una inedita, dar ea este pe deplin justificata de back-ground-ul ei artistic. Puțini știu ca actrita, un nume consacrat pe scena de teatru și in filmografia romaneasca, cu numeroase prezente la radio și televiziune are de fapt o pregatire muzicala solida și legaturi nu doar tangentiale cu muzica.

Manuela Cara – O cunoscută interpreta de jazz, cu performante notabile vocale si instrumentale, Manuela s-a afirmat atat in tara cat si in Canada, acolo unde locuieste si tara al carei cetatean este. Colaborarile cu Iancsy Korossy si Johnny Raducanu sunt doar cateva din reperele unei cariere artistice extraordinare.

Monica Davidescu – Monica Davidescu este una dintre cele mai indragite artiste din Romania care a captat atentia publicului inca de la debutul pe scena Teatrului National din Bucuresti. La Teatrul Elisabeta, Monica Davidescu poate fi urmarita in cea mai de succes comedie a ultimilor ani din Romania (cu peste 27.000 de spectatori in 3 ani de zile) – Boeing Boeing.

Tania Popa – este o artista desavarsita ce a impresionat multa lume cu talentul de exceptie, obtinand de-a lungul timpului nenumarate premii si distinctii atat pe plaiuri nationale cat si internationale. La Teatrul Elisabeta, Tania Popa joaca alaturi de Monica Davidescu in marele succes Boeing Boeing, unde interpreteaza rolul unei stewardese rusoaice. 

Alexandra Velniciuc- Alexandra Velniciuc este o talentata actrita care are in palmares roluri in piese precum Steaua fara nume, Mincinoasa, Pijamale Fantoma, dragostea mea, Boeing Boeing, Incurcatura la Nivel Inalt, precum si aparitii in filme sau la posturile TV in calitate de moderator al unor emisiuni precum Televiziunea, dragostea mea, Slagare in devenire sau Atentie, se canta.

Corina Danila – Aflata in prim planul vietii publice mai ales in postura de realizator si moderator TV, Corina Danila este si o talentata actrita cu aparitii atat pe scena cat si pe micul ecran (unde a dat viata indragitului personaj Ana Dogaru in productia Numai Iubirea de la Acasa TV ).

Rez&Info: 0727.703.703Bilet tombola: 35 lei

Despre ASOCIATIA CULTURALA TEATRUL INDEPENDENT ELISABETA

Teatrul Elisabeta este un loc special în care se îmbină actul artistic, cu divertismentul și socializarea. Este un loc în care arta nu este o experieță pasivă, în care spectatorul este participant, vrea să se implice și să împărtășească cu cei din jur ceea ce trăiește și simte. Este un loc în care se formeaza și se consolidează o comunitate – comunitatea celor care vor să experimenteze arta și divertismentul de calitate.

Confirmare pana la data: 12 decembrie 2015

Participare: Taxa de participare