O nouă comedie marca Teatrul Elisabeta vine la Timişoara

Timisoara - 20 octombrie 2022

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Monden / Lifestyle, Social

Live site

Marţi, 15 noiembrie, Teatrul Elisabeta din Bucureşti va prezenta în premieră pentru timişoreni comedia poliţistă „Capcană pentru un bărbat căsătorit”. Cu Lucian Ghimişi, Alexandra Velniciuc şi Ştefan Pavel în rolurile principale, spectacolul prezintă o poveste ieşită din comun: un soţ nu-şi mai recunoaşte soţia.

Capcană pentru un bărbat căsătorit - Timișoara

Capcană pentru un bărbat căsătorit - Timișoara

Teatrul Elisabeta din Bucureşti i-a obişnuit pe timişoreni cu comedii de calitate, care s-au jucat cu sala plină la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Regizorul Şerban Puiu este cunoscut în ţară pentru spectacolele sale, reuşind să se claseze în topul celor mai buni regizori de comedie din România.

Daniel Corban (Ştefan Pavel) vine la comisariatul de poliţie să anunţe dispariţia soţiei sale, Elisabeta (Alexandra Velniciuc). Inainte ca poliţia să plece pe urmele ei, femeia apare – dar nu arată deloc ca soţia lui Corban. Bărbatul se întreabă dacă a înnebunit, dacă este o farsă sau, mai rău, un complot împotriva lui. Toţi ceilalţi par s-o cunoască pe doamna Corban – de la comisarul de poliţie la un pictor vagabond, venit să depună mărturie. Preotul satului, asistenta medicală şi gărzile – să fie cu toţii împotriva lui Daniel? „Capcană pentru un bărbat căsătorit” este prima comedie poliţistă produsă de Teatrul Elisabeta, având un final neaşteptat chiar şi pentru cei mai buni detectivi din sală.

Spectacolul va avea loc marţi, 15 noiembrie, de la ora 19, la Teatrul Naţional „Mihai Eminescu”. Biletele sunt disponibile la agenţia teatrului, dar şi online, pe TeatrulElisabeta.ro şi pe Bilet.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teatrul-elisabeta/o-noua-comedie-marca-teatrul-elisabeta-vine-la-timisoara