Teatrul Elisabeta deschide stagiunea 2017-2018 cu două spectacole evenimente la Grădina de Vară Herăstrău!

BUCURESTI - 31 august 2017

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Dacă tot v-au obişnuit cu proiecte îndrăzneţe, stagiunea 2017-2018 va fi deschisă, cu mare fast şi surprize de proporţii, cu doua comedii cu succes international: “Boeing Boeing” şi “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”.

Afis stagiune 2017-2018

Afis stagiune 2017-2018

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta! În 2016, comedia “Boeing Boeing” de la Grădina de Vară din Herăstrău înregistra recordul naţional pentru cel mai mare număr de participanţi la un spectacol de teatru în aer liber: peste 2500 de oameni au râs pe săturate. În vara aceasta, la Grădina de Vară Herăstrău, comedia “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” înregistra un alt succes răsunător.

Vineri (8 septembrie) râzi pe săturate alături de Bernard, Robert şi restul personajelor din “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!”, iar sambata (9 septembrie) îi vezi din nou în acţiune, în “Boeing Boeing”, de fiecare dată în ipostaze proaspete de un comic exploziv.  

Şi asta nu este tot: cadouri de proporţii îi aşteaptă pe cei care aleg să se delecteze prin cultură. SmartExperience răsplăteşte râsetele copioase cu experienţe memorabile: un zbor de neuitat cu balonul sau o lecţie inedită de zbor cu avionul; un sejur romantic în Buşteni (cazare la un hotel de 4 stele, hidromasaj şi răsfăţ la SPA) sau o lecţie de echitaţie în Snagov. Experienţele de neuitat sunt completate de FordStore BDT: Ford Mustang te poate însoţi la drum. Un Mustang dinamic şi legendar îi va însoţi la drum pe câştigătorii sejurului în Buşteni şi pe cei ai lecţiei de zbor cu avionul.  

Comedia “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” este scrisă de dramaturgul francez Marc Camoletti, autorul piesei de teatru de notorietate internaţională, “Boeing Boeing”. Marc Camoletti este autorul a 40 de piese care au fost traduse în 18 limbi şi puse în scena în peste 55 de ţări din întreaga lume. “Dezbracă-te, vreau să-ţi vorbesc!” a fost aplaudată de-a lungul timpului în cele mai importante teatre din lume, jucată în prezent în peste 22 de ţări precum SUA, Canada, Rusia, Franţa, Germania, Australia, Africa de Sud ş.m.d. Comedia este plină de situaţii imprevizibile şi ipostaze ilare ce stârnesc râsul garantat. Protagoniştii sunt interpretaţi excepţional de Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimişi, Tania Popa, Alexandra Velniciuc, Anca Dinicu, Marcelo Cobzariu.

Comedia “Boeing Boeing”, ce deţine un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franţuzească la nivel mondial, îl are ca personaj principal pe arhitectul Bernard, un burlac convins şi un playboy veritabil ce îşi trăieşte viaţa în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Însă când sunt aduse împreună în acelaşi oraş, iar apoi în aceeaşi casă cele 3 logodnice stewardeseastfel, se iscă o înlănţuire de situaţii comice care te fac să râzi cu lacrimi şi fără să te mai poţi opri până la finalul piesei. Din distribuţia comediei "Boeing Boeing" fac parte Aurelian Temisan, Lucian Ghimişi, Anca Sigartău, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc şi Tania Popa. 

Pentru detalii suplimentare: 0727.703.703 www.TeatrulElisabeta.ro