Teatrul Elisabeta te invita la cel mai mare spectacol de teatru din aer liber: comedia Boeing Boeing!

BUCURESTI - 13 iunie 2018

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Educatie / Cultura, Social

Cele mai de succes comedii sunt la Teatrul Elisabeta ! In 2016, comedia “ Boeing Boeing ” de la Teatrul de Vara din Herastrau inregistra recordul national de cel mai mare numar de participanti la un spectacol de teatru in aer liber: peste 2.500 de oameni au ras pe saturate. Si de atunci, Teatrul Elisabeta respecta traditia de a inchide sau deschide stagiunea cu un eveniment de anvergura.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 274

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 276
N

Pentru al treilea an consecutiv, Teatrul Elisabeta inchide stagiunea 2017-2018 cu mare fast, cu o reprezentatie cu totul speciala, a celei mai iubite comedii: “Boeing Boeing”. Si daca tot v-a obisnuit cu experiente inedite si surprize de proportii, nici de aceasta data nu se dezice: o super vacanta de 7 nopti in Cappadocia, un voucher in valoare de 1.000 de lei oferit de Bottega Verde.ro, un voucher VIP oferit de Teatrul Elisabeta, sunt doar cateva dintre premiile pe care le-au pregatit pentru voi, cei care iubiti sa radeti cu lacrimi.

“Boeing Boeing” este comedia care de sase stagiuni se joaca doar cu casa inchisa, fiind vizionata de la premiera si pana in prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” detine si un record Guinness Book pentru cea mai jucata piesa frantuzeasca la nivel mondial. Din distributie fac parte Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa si Cosmin Vijeu.

“Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins si un playboy veritabil care isi traieste viata in compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealalta. Acest lucru este posibil datorita unui mecanism impecabil planificat in baza analizei amanuntite a orarelor de zbor si a iscusintei menajerei sale Berta. Numai ca, un nou model de avion Boeing introdus pe piata da peste cap toate orarele de zbor si aduce impreuna in acelasi oras, iar apoi in aceeasi casa cele 3 logodnice stewardese. Cum se termina aceasta cursa plina de turbulente amoroase? Putem afla doar la Gradina de Vara Herastrau!

Pentru informatii suplimentare, www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703