TFF lansează cursuri de improvizaţie în engleză

BUCURESTI - 27 ianuarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Începând cu martie 2009 Fundaţia Teatru Fără Frontiere, una dintre primele companii de teatru independent din România, organizează cursuri de improvizaţie în engleză. Fiind primul de acest gen, cursul îşi propune să ofere străinilor aflaţi în Bucureşti oportunitatea de a-şi petrece timpul liber într-un mod creativ şi distractiv.

Bazate pe tehnica si exerciţiile lui Keith Johnstone, cursurile îşi propun să dezvolte creativitatea, intuiţia, încrederea, flexibilitatea dar si capacitatea de colaborare şi conducere. Improvizaţia promovează jocul, ca mod natural de a focusa atenţia participanţilor, dar şi de a-i face pe acestia să abordeze lucruri şi idei noi fără a se teme de consecinţe. Adaptarea la situaţii noi, colaborarea, dar nu în ultimul rând distracţia, permit cursanţilor să-şi dezvolte propriile calităţi artistice într-un mediu lipsit de competitivitate, familiar şi relaxant.
Teatrul Fără Frontiere are o experienţă vastă în acest domeniu, organizând în ultimii ani atât cursuri de improvizaţie pentru neprofesionişti (în limba română) cât şi workshopuri dedicate actorilor profesionişti.

Despre Teatrul Fara Frontiere

Cursurile sunt deschise tuturor persoanelor interesate fără a ţine cont de vârstă sau de experienţa anterioară în domeniul artistic. Singura cerinţă este cunoaşterea limbii engleză (vorbit) la un nivel avansat.
e-mail: tff@teatrulfarafrontiere.ro
tel: 021/5273100; 0723529114
www.teatrulfarafrontiere.blogspot.com (varianta in engleza)

tff@teatrulfarafrontiere.ro