CONCERT EXTRAORDINAR DE ZIUA MEDIULUI IN HERASTRAU

BUCURESTI - 30 mai 2006

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Ca in fiecare an ONU sarbatoreste pe 5 iunie Ziua Mediului, iar 2006 a fost declarat - Anul international al deserturilor si al combaterii desertificarii.

Teatrul Masca si JTI au organizat prima data acest eveniment in anul 2000, editia din acest an fiind cea de-a 7-a. Ziarul “Editie Speciala Ziua Mediului” continand mesajul Secretarului general al ONU Kofi Annan legat de aceasta sarbatoare mondiala, precum si multe alte informatii despre poluare, despre desertificare, va fi distribuit si de aceasta data gratuit publicului, alaturi de cozoroace, balaone, si tricouri cu sigla evenimentului.

Concertul din acest an ce va avea loc in Parcul Herastrau (intrarea din Piata Charles de Gaulle) cu aceasta ocazie va fi sambata 3 iunie, ora 17.00. Protagonisti vor fi Andra, Delia si ASIA.

Sponsorul evenimentului este Banca Romana de Dezvoltare-Societe Generale, iar partenerii media sunt ziarul Compact si revista 7 seri.

Mihai Malaimare ne-a declarat: ”Prin insusi programul sau estetic Teatrul Masca a promovat si promoveaza o stransa relatie intre arta si natura. In acest sens, multe dintre spectacolele teatrului nostru se desfasoara in cadre naturale, in special in parcuri: Herastrau, Cismigiu, Tineretului, Crangasi, National. Anul acesta, sambata 3 iunie, ora 17:00 de ziua Mediului, ii invitam pe toti iubitorii artei si naturii in Parcul Herestrau, la un concert extraordinar de muzica, en plein air.“

Despre Teatrul Masca

Teatrul Masca – cunoscut publicului bucurestean in special datorita manifestarilor in aer liber, in spatii neconventionale, la metrou si in parcuri, este primul teatru de gest, pantomima si miscare corporala din Romania, care se bucura de o larga apreciere la nivel european.
Cristina Enachescu
430.59.99
teatrul_masca@yahoo.com