Ai avut vreo experienţă de cumpărare pe care o ţii minte şi acum?

BUCURESTI - 2 iunie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Turism, HoReCa, Retail, Farmaceutic

Live site

Dacă citești, presupun că ai avut cel puțin o experiență memorabilă...

Fie că lauzi un angajat, produs sau serviciu, fie că vrei o îmbunătățire a experiențelor, Kualita te conectează cu brandurile preferate, în timp real. Cu branduri care sunt decise să facă echipă cu tine pentru experiențe de top.

Prin Kualita aceste experiențe pot ajunge instantaneu la conducerea magazinelor!

Cum? Foarte simplu:
1. instalezi aplicația Kualita
2. completezi chestionarele active imediat ce intri în magazinele partenere și acumulezi puncte
3. transformi punctele în premii, garantat!

Kualita. Experiențe de cumpărare mai bune.

Kualita. Experiențe de cumpărare mai bune.

Pentru că orice efort trebuie apreciat, Kualita și brandurile partenere te răsplătesc cu premii, de care te apropii cu fiecare chestionar completat sau prieten invitat și înregistrat în Kualita.

Componenta de raportare din aplicație te ține la curent cu punctajul acumulat în urma completării chestionarelor și, în funcție de punctele pe care ai reușit să le acumulezi, poți revendica premiile disponibile în magazinul virtual din aplicație.

Comunitatea Kualitiștilor te așteaptă! Dar suntem selectivi!

Echipa Kualita face parte din Hollow Men - Mystery Shopping Agency și este o echipă de oameni pasionați de îmbunătățirea experiențelor de cumpărare din România. Vrem să creștem comunitatea doar cu oameni ca noi.

Kualita este prima aplicație 100% românească care te conectează cu brandurile preferate pentru a îmbunătăți experiențele de cumpărare.

Echipa Kualita este reprezentată de:

Mircea Bazavan, Business Unit Manager  al Hollow Men - Mystery Shopping Agency; mircea@kualita.ro; 0720 543212

Carmen Marina, Kualita Product Manager, decisă să pună tehnologia la treabă în folosul oamenilor prin  dezvoltarea de aplicații mobile utile; carmen@kualita.ro; 0799 227636

Hollow Men - Mystery Shopping Agency este o companie specializată în mystery shopping și care a ridicat nivelul experiențelor de cumpărare în România în peste cei 5 ani de zile de activitate în acest domeniu.
Echipa Kualita își propune să revoluționeze acest domeniu prin conectarea consumatorilor reali de brandurile lor preferate, cu același scop în minte: experiențe de cumpărare mai bune în România!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tech-it-up/ai-avut-vreo-experienta-de-cumparare-pe-care-o-tii-minte-si-acum