TechVentures Bank lansează serviciul de Plăți Instant pentru o experiență bancară modernă și rapidă

BUCURESTI - 10 iulie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Tehnologie

TechVentures Bank anunță lansarea serviciului de Plăți Instant care le permite clienților săi sa efectueze transferuri bancare în doar câteva secunde, oferindu-le o experiență financiară modernă, sigură si rapidă.

TechVentures Bank

TechVentures Bank

Plățile instant sunt disponibile non-stop, 24/7, inclusiv în weekenduri și zilele de sărbătoare legală, garantând astfel accesul continuu la fonduri pentru toți utilizatorii. Serviciul de Plăți Instant reprezintă un progres semnificativ, menit să simplifice și să accelereze tranzacțiile financiare pentru toți clienții Băncii.

Printre avantajele serviciului de Plăți Instant se numără:

Rapiditate: transferurile sunt efectuate în câteva secunde, eliminând timpii de așteptare asociați tranzacțiilor tradiționale;

Disponibilitate continuă: serviciul este disponibil 24/7, fără întreruperi, asigurând accesul la fonduri în orice moment al zilei;

Securitate sporită: tehnologiile de ultimă generație implementate garantează securitatea maximă a fiecărei tranzacții;

Ușurință în utilizare: serviciul este integrat în aplicația mobilă și platforma de internet banking a Băncii, oferind o experiență intuitivă și ușoară.

Mariella Buculei, Director General Adjunct TechVentures Bank, a declarat: „Suntem încântați să lansăm serviciul de Plăți Instant, care reprezintă un pas important în direcția digitalizării și modernizării serviciilor bancare pe care le oferim clienților noștri. Acest serviciu va transforma modul în care utilizatorii își gestionează finanțele personale și va aduce un plus de confort și siguranță în viața de zi cu zi.”

”Suntem bucuroși să vedem o nouă bancă participantă la infrastructura de plăți instant, ceea ce ne conduce la o participare aproximativ 80% din piață, dimensionată după mărimea activelor la final de 2023 și ne sunt astfel întărite speranțele de a ne apropia de 90% spre final de an, precum și spre o participare cvasitotală la sfârșitul lui 2025. Astfel, băncile din România vor fi deja, în cea mai mare parte, pregătite tehnic să treacă la implementarea obligatorie a plăților instant în euro până la termenul de ianuarie 2027.” - a declarat Răzvan Faer, Șef Departament Dezvoltare TRANSFOND.

Lansarea serviciului de Plăți Instant subliniază angajamentul TechVentures Bank de a inova continuu și de a oferi soluții financiare care răspund nevoilor clienților săi într-o lume în continuă schimbare.

Pentru mai multe informații despre serviciul de Plăți Instant și cum poate fi activat, vă rugăm să trimiteți mesaj la adresa contact@techventures.bank!

Despre TechVentures Bank                                                  

TechVentures Bank este o bancă românească universală prezentă pe piața din România din 2009. Aceasta vizează atât persoanele fizice care au afinități digitale, cât și persoanele juridice, de la start-up-uri până la organizații cu structură complexă, care au tot mai multă nevoie de rapiditatea procesului digital. TechVentures Bank se diferențiază printr-o tehnologie aplicată și utilă fiecărui client și prin produse și servicii conectate cu cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață.

Prin acțiunile sale, TechVentures Bank urmărește să-și consolideze poziția de partener de încredere pentru toate categoriile de clienți, iar prin dezvoltarea de produse sigure și rapide și prin optimizarea serviciilor dorește să le ofere clienților o experiență bancară de înaltă calitate.

Contact:

contact@techventures.bank

marketing@techventures.bank

 

Despre TRANSFOND

TRANSFOND este administratorul și operatorul Casei de Compensare Automată a plăților comerciale interbancare de retail. Compania își propune să fie principalul partener al comunităţii financiar-bancare din România în domeniul plăților (atât în moneda locală cât și în euro, național și transfrontalier), al serviciilor adiacente sau complementare plăţilor interbancare, exploatând la maximum infrastructura şi know-how-ul de care dispune.

Acționarul principal al TRANSFOND este Banca Națională a României, iar cealaltă parte a acționariatului este reprezentată de 18 bănci comerciale active în piața românească.

TRANSFOND a dezvoltat o serie de soluții complexe și de succes, în beneficiul sectorului financiar autohton, dar și al societăților comerciale și al consumatorilor finali de servicii financiare: Plăți Instant, serviciul Afișare Nume Beneficiar (SANB), AliasPay, e-Factur@ și e-Arhiv@. Pentru mai multe informații: www.transfond.ro, www.platiinstant.ro, www.aliaspay.ro, www.facturielectronice.ro.

 

Contact:

rnita@transfond.ro

marketing@transfond.ro

 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tech-ventures-bank/techventures-bank-lanseaza-serviciul-de-plati-instant-pentru-o-experienta-bancara-moderna-si-rapida