TechVentures Bank oferă clienților persoane juridice posibilitatea de automatizare a plăților de tip bulk

BUCURESTI - 15 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Tehnologie

În urma parteneriatului încheiat cu compania Finqware, TechVentures Bank a integrat o nouă facilitate pentru clienții săi business. Astfel, oferă clienților persoane juridice posibilitatea de a-și automatiza plățile în lot (Bulk Payments) în platforma FinqTreasury, prin API.

TechVentures Bank

În acord cu clarificările emise de Autoritatea Bancară Europeană (ABE), TechVentures Bank și-a adaptat procesul de inițiere a serviciilor de plată pentru a permite realizarea de plăți de tip bulk prin intermediul Prestatorilor de Servicii de Inițiere a Plăților (PISP).

Automatizarea plăților de tip bulk, cunoscută și sub denumirea de "Bulk Payments", constă în procesul de efectuare a unui număr mare de plăți simultan către mai mulți beneficiari, într-un singur lot sau set de tranzacții. Aceste plăți pot include salarii, dividende, facturi de plată pentru furnizori sau alte tipuri de plăți în masă.

Prin automatizarea plăților în lot, companiile pot economisi timp și efort prin procesarea eficientă a unui număr mare de tranzacții într-un singur lot, în loc să le proceseze individual. Acest lucru este util pentru întreprinderile care trebuie să facă plăți regulate către mai mulți beneficiari, reducând riscul de erori și asigurând o gestionare mai eficientă a fluxului de numerar.”, a declarat Mariella Buculei, Director General Adjunct TechVentures Bank.

Platformele de automatizare a plăților în lot pot oferi funcționalități precum programarea plăților recurente, gestionarea eficientă a listelor de beneficiari și integrarea cu alte sisteme contabile sau de gestionare a companiei: „Automatizarea plăților în lot va aduce beneficii semnificative în eficientizarea proceselor financiare și în administrarea fondurilor într-un mod mai organizat și mai convenabil.”, a adăugat Mariella Buculei, Director General Adjunct TechVentures Bank.

FinqTreasury este prima platformă de automatizare a trezoreriei (TMA) care oferă o soluție de integrare bancară pentru extrasele de cont și plăți, indiferent de bancă, țară, număr de companii în grup sau valute, pentru corporații, bazată exclusiv pe Open Banking APIs. FinqTreasury și TechVentures Bank au testat deja cu succes această nouă facilitate.

Adaptarea procesului de inițiere a serviciilor de plată pentru realizarea plăților de tip bulk este finalizată și funcțională pentru clienții business ai TechVentures Bank de la data de 31.03.2024.

##

Despre TechVentures Bank

TechVentures Bank este o bancă românească universală prezentă pe piața din România din 2009. Aceasta vizează atât persoanele fizice care au afinități digitale, cât și persoanele juridice, de la start-up-uri până la organizații cu structură complexă, care au tot mai multă nevoie de rapiditatea procesului digital. TechVentures Bank se diferențiază printr-o tehnologie aplicată și utilă fiecărui client și prin produse și servicii conectate cu cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață.

Prin acțiunile sale, TechVentures Bank urmărește să-și consolideze poziția de partener de încredere pentru toate categoriile de clienți, iar prin dezvoltarea de produse sigure și rapide și prin optimizarea serviciilor dorește să le ofere clienților o experiență bancară de înaltă calitate.

Contact:

contact@techventures.bank

marketing@techventures.bank

##

Despre Finqware

Finqware este lider în furnizarea de soluții de automatizare pentru operațiuni financiare, cu expertiză de vârf în categoria TMA (Treasury Management Automation). Platforma sa, FinqTreasury, este deja implementată cu succes la companii medii și mari, precum Nepi Rockcastle, Fan Courier, Selfpay, Electrica, One Properties, Medlife și altele, facilitând gestionarea eficientă a trezoreriei, centralizarea plăților bancare și reconcilierea încasărilor în timp real.

Finqware continuă să inoveze în domeniu și are în plan lansarea unor noi soluții, inclusiv pentru plăți account-to-account și raportări complexe ale situației financiare pentru companiile clienților săi. Pentru mai multe informații despre Finqware, vă invităm să accesați www.finqware.com.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să contactați:

Elena Cosma - Finqware

info@finqware.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tech-ventures-bank/techventures-bank-ofera-clientilor-persoane-juridice-posibilitatea-de-automatizare-a-platilor-de-tip-bulk