Techstar lanseaza camere auto oglinda duble

Bragadiru - 20 ianuarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Camerele auto oglinda sunt ultima aparitie in materie de siguranta soferilor in trafic. Techstar continua sa lanseze in 2016 modele inovative de camere auto oglinda. S-a constatat o cerere a clientelei pentru aceste produse ce devin mai folosite decat clasicele camere auto, de aceea diversitatea acestor modele a crescut considerabil.

Camera tip oglinda este un dvr de generatie noua ce se afla incorporat intr-o oglinda propriuza. Aparatul se prinde prin cleme sau arici de oglinda originala a masinii, nefiind nevoie de inlocuirea aceleia.

Pe partea din fata, unde se afla si oglinda pe care vedem in spate, se afla display-ul camerei. Pe display putem vedea filmarea in timp real, pozele sau playback-ul inregistrarilor facute.

Camerele de ultima generatie lansate de Techstar, au display-uri de 4.3" si obiectiv de filmare numai FullHD 1080P.

 

Desi se ataseaza prin suporti de prindere, de oglinda masina, camera auto oglinda are dimensiuni reduse, dimensiunile standard sunt doar 8cm inaltime si 31,5cm latime.

 

Cu setarile de baza, ecranul va sta tot timpul pornit. Aceasta functie nu este ideala pentru condus, astfel este recomandata setarea modului screen-saving la 1,3 sau 5 minute. Acest mod, opreste automat ecranul pentru ca soferul sa poata vedea imaculat imaginea din spatele lunetei.

 

Din 2016, Techstar a lansat numeroase camere auto oglinda, cele mai noi modele au display generos de 4,3" sau 5" si camera suplimentara pentru montarea acesteia in spatele masinii.

 

Acest model de camera auto dubla tip oglinda, faciliteaza siguranta soferului si a masinii de doua ori mai bine decat o camera simpla, deoarece filmeaza si in fata si in spate, iar in 2016, Techstar anunta ca ambele camere, si cele din fata si cele din spate, vor filma cu o calitate FullHD 1080P.