techtalent

Comunicate de presa si evenimente pe tema techtalent

 • techtalent

  Bucuresti - 14 iunie 2021

  Comunicat de TechTalent Software SRL

  techtalent Software si Banca Transilvania anunta startul unui parteneriat care va incorpora serviciile techtalent in proiectele si aplicatiile majore de banking ale BT. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: banca transilvania , techtalent , parteneriat tehnologic

  Vezi toate comunicatele de presa despre techtalent

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul techtalent.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la techtalent. Informatiile despre techtalent cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul techtalent, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la techtalent, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.