Aniversare DOI ANI Teen Media: „Omul cu o singură aripă”

Locul desfasurarii: Teatrul Nottara

Organizator: Teen Media Workshops

Aniversare DOI ANI Teen Media: „Omul cu o singură aripă”

Dumincă, 4 Septembrie, la Sala „Horia Lovinescu” a Teatrului Nottara din Bucureşti, ora 19:00, Teen Media sărbătoreşte DOI ANI DE EXISTENŢĂ şi vă invită la spectacolul aniversar „Omul cu o singură aripă” de Matei Vişniec.

Veţi asista la avanpremiera primului spectacol Teen Media realizat în exclusivitate cu oameni obişnuiţi care va intra în stagiunea 2011-2012 a Teatrului În Culise, în colaborare cu Asociaţia Culturală în Culise. După doi ani de existenţă reuşim să aducem publicului consumator de teatru un spectacol complet, cu muzică originală Constantin Grajdian, interpretată live de Backstage Quartet, care îndeplineşte una din misiunile Teen Media – aceea de a lucra cu persoane selectate în urma workshop-urilor de actorie, producţii finite, gata de a fi vizionate de publicul larg.

“Priviţi-l, doamnelor şi domnilor, priviţi-l, omul cu o singură aripă, e aici, în oraşul vostru pentru o zi, omul care a făcut furori la Paris, la Londra, la Berlin!”.

Din totdeauna se creează idealuri de frumuseţe pentru care oamenii fac eforturi considerabile să le atingă. Dar ce se întâmplă cu cei care, de la naştere, sunt diferiţi şi nu pot intra “în rândul lumii”? Ce se întâmplă cu cei care au aripi? Iată că la un moment dat se naşte un astfel de om, care are o aripă în locul mâinii drepte, o aripă albă superbă, dar totuşi inutilă. Încercă să fugă, să se ascundă de majoritatea fără aripi care vrea să-l absoarbă. Ajunge chiar să-şi vândă imaginea la circ.

Într-o lume fără aripi, prezenţa sa printre oameni se identifică cu speranţa şi supranaturalul, dar sensul, care este sensul existenţei sale? Undeva, în noapte, cineva care probabil îi cunoşte misiunea îl căută să-i ofere răspunsuri. Îşi va realiza, oare, acest miracol de pe Pământ menirea?

Vă aşteptăm la un spectacol însufleţit de oameni ca voi, dar care îşi doresc să-şi înfrumuseţeze existenţa prin jocul actoricesc. Un spectacol viu şi colorat, amuzant şi incitant, care trezeşte multe întrebări şi te invită să descifrezi mesajele ascunse din fiecare scenă.

După ce se trag cortinele vă aşteptăm la un party În Culise Teatru Pub, pe Strada Ştefan Mihăileanu nr. 53 (Foişorul de Foc), ora 22:00, să ne bucurăm şi să petrecem împreună pentru cei DOI ANI DE EXISTENŢĂ TEEN MEDIA!

Vă aşteptăm, aşadar, la teatru!

Confirmare pana la data: 23 august 2011

Participare: Taxa de participare