Lansarea trupei Teen Media si premiera piesei "Spectatorul condamnat la moarte"

Locul desfasurarii: Club La Scena, Teatrul Arca, Calarasi nr.55

Organizator: Teen Media Entertainment

Lansarea trupei Teen Media si premiera piesei

Pe langa parodierea actului justitiei – haina comica obisnuita in dramele lui Visniec – evidenta inca din primele secvente ale spectacolului, textul lui Matei Visniec are un mesaj, aproape strigat, acela de a nu uita ca atunci cand mergem “la teatru” pasim intr-un spatiu al artei iar persoanele din fata noastra nu sunt niste simpi bufoni angajati sa binedispuna iubitele si odraslele ci niste artisti care slujesc frumosului.

Fara a vinde surprizele care fac din spectacolul “Spectatorul Condamnat la Moarte” un happening, va spunem ca piesa trece peste orice bariera a conventiei, incepe cu mult inaintea “primului gong” si se termina, asa cum spune Visniec, “in strada”, mult dupa ce reflectoarele deja s-au stins iar relatia spectator-actor capata dimensiuni nemaintalnite intr-o sala de teatru obisnuita. Textul permite momente lungi de improvizatie ale actorilor – “Dar de unde stiti ca ce spun eu acum nu e decat o improvizatie menita sa-i amageasca pe toti cei din jur?” si cu siguranta fiecare reprezentatie este diferita datorita numarului imens de variabile.

Care va fi sentinta? Va asteptam la premiera oficiala a spectacolului, Duminica 31 Octombrie la ora 20:00, La Teatrul Arca ( La Scena – Calea Calarasi 55) pentru o experienta cu adevarat speciala.

Pret bilet: 20 RON (Studentii si elevii beneficiaza de reducere 50% pe baza carnetului de student/elev).

Rezervari la: 0727.795.380

Distributie:

Stefan Nistor
Alexandru Stanciu
Alexandru Floroiu
Maria Popovici
Florin Fratila
Anisa Lupu
Laura Marin
Eduard Volff

Regia: Cristian Bajora

0727 033 004

Participare: Intrare libera