tehnicamedicala

Comunicate de presa si evenimente pe tema tehnicamedicala

 • tehnicamedicala. foto

  tehnicamedicala

  Bucuresti - 8 iunie 2022

  Comunicat de Tonica Group

  Proiect născut din dorinţa de a fi aproape de oameni în momentele dificile, Catena Pas cu Pas Tehnică Medicală se află într-o continuă dezvoltare, astfel a deschis un nou magazin pe Bulevardul Ghencea 43B, la parterul clădirii Ghencea Busine ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: orteze , mobilitate , catenapascupas , tehnicamedicala

  Vezi toate comunicatele de presa despre tehnicamedicala

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul tehnicamedicala.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la tehnicamedicala. Informatiile despre tehnicamedicala cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul tehnicamedicala, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la tehnicamedicala, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.