Telemarketing

Definitie Telemarketing

O metoda eficientadin punct de vedere al costurilor de a vinde potentialilor clienti sau a mentine contactul cu cei deja existenti, folosind telefonul sau alte mijloace avansate de tehnologie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Telemarketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Telemarketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Telemarketing. Definitiile termenilor despre Telemarketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Telemarketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Telemarketing.