Teleperformance Romania sustine UNICEF

BUCURESTI - 3 septembrie 2009

Comunicat tip General in Social

Teleperformance Romania si UNICEF ajuta copiii aflati in dificultate

Teleperformance Romania sustine UNICEF

Bucuresti, 2009, 1 septembrie – Teleperformance Romania, filiala romana a Grupului Teleperformance a devenit unul dintre sustinatorii/sponsorii UNICEF prin ajutorarea copiilor aflati in dificultate din Romania.

UNICEF este Fondul Natiunilor Unite pentru Copii, organizatie care desfasoara proiecte speciale in 190 de tari si care apara drepturile copiilor, supravietuirea, dezvoltarea si protectia acestora.

Teleperformance Romania crede in importanta sustinerii initiavelor caritabile, in concordanta cu proiectul demarat de Grupului Teleperformance numit “Cetateni ai Lumii”.

“Cetateni ai Lumii” a fost initiat in 2006 de Grupul Teleperformance pentru a-i ajuta pe unii dintre cei mai vulnerabili copii ai lumii sa beneficieze de conditiile minime de viata si mai apoi sa atinga potentialul individual maxim.

Teleperformance Romania a gasit in UNICEF partenerul ideal pentru a dezvolta proiectul “Cetateni ai Lumii” si in Romania.

Teleperformance Romania i-a implicat si pe angajatii sai in acest proiect. Acestia au avut posibilitatea de a lucra ore suplimentare in folosul copiilor cu nevoi. Proiectul s-a desfasurat pe parcursul lunii august.

Teleperformance Romania este mandra sa anaunte ca mai mult de 500 de ore de munca voluntara au fost oferite catre UNICEF, pentru a administra si a actualiza baza de date a donatorilor UNICEF.

Acest parteneriat este un obiectiv important pentru Teleperformance Romania si pentru dezvoltarea proiectului “Cetateni ai Lumii”, initiativa caritabila a Grupului Teleperformance.

Despre TELEPERFORMANCE ROMANIA

Teleperformance Romania este parte a grupului SR TELEPERFORMANCE INTERNATIONAL GROUP, companie multinationala de outsourcing, care opereaza in 47 de tari avand in portofoliu clienti din domeniul furnizorilor de telefonie mobila, banci de prestigiu, companii de asigurari, si diverse companii care apeleaza la serviciile de Customer Care, Telesales, Debt Collections, Cross&Up Selling, Technical Support.
Teleperformance Romania - Str. Mihail Sebastian, 88 – Sector 5, 0500784 Bucuresti
tel. + 40 21 4010 800 fax +40 21 4101 067
Simona Fittavolini - Communication Manager
sfittavolini@teleperformance.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/teleperformance-romania/teleperformance-romania-sustine-unicef