LOGO

PROGRAMUL OPERAȚIONAL DE COMPETITIVITATE 2014-2020 FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALĂ
Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor

„Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” TELEPLUS SRL

Cornisesti - 11 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Logistica/Transport

„Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” TELEPLUS SRL

04.01.2021

ANUNȚ DEMARARE PROIECT

„Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

TELEPLUS SRL

TELEPLUS SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” proiect  nr. RUE M2-2337 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/AIMMAIPE, respectiv 04.01.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiară din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, denumit în continuare POC, în contextul crizei provocate de COVID-19, pentru beneficiarii prevăzuți la art. 3, a căror activitate a fost afectată direct sau indirect de răspândirea virusului SARS-CoV-2 sau a căror activitate a fost interzisă prin ordonanțe militare pe perioada stării de urgență sau îngrădite pe perioada stării de alertă.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834.840,75 (valoarea totală) din care: 725.925,00 lei grant și 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

TELEPLUS SRL

Persoană de contact: COPIL IOAN

tele_plus@yahoo.com,