Evolio lansează prima tabletă high quality sub 100 euro

BUCURESTI - 10 octombrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Tehnologie

Bucureşti, 10 octombrie 2012 – Compania Televoice Grup lansează astazi Evotab 3, o nouă tabletă high quality de 7”. Uşoară şi ultraplată, Evotab 3, îndeplineşte perfect cerinţele utilizatorilor, la un preţ accesibil tuturor.

Tableta PC Evotab 3 este echipată cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente în acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali Quad Core, ce permite vizualizarea filmelor în format Full HD.

Calitatea materialelor folosite în producţie, detaliile finisajului, caracteristicile tehnice specifice şi garanţia de 5 ani, fac din Tableta Evotab 3 gadget-ul cu cel mai bun raport calitate-preţ.

Versiune derivată din platforma Evotab Fun, tableta Evotab 3 este cea mai uşoară tabletă, având numai 310 g şi 9,5 mm grosime. Evotab 3 vine cu un pachet suplimentar de accesorii pentru mobilitate: stander, suport şi încărcător auto.

Tableta PC Evotab 3 oferă conectivitate la Internet prin conexiune Wi-Fi sau prin intermediul unui modem extern 3G, conectat direct la tabletă.

Aplicaţiile preinstalate PresaOnline şi Evobook, aplicaţii proprii brandului Evolio , întregesc funcţiile multimedia ale tabletei. Cu aplicaţia PresaOnline citeşti în timp real ştiri din toate categoriile. Aplicaţia Evobook permite achiziţionarea şi citirea cărtilor electronice din domeniile tale preferate. Librăria virtuală Evobook pune la dispoziţia cititorilor peste 300 de cărţi în limba română.

“Ţinând cont de evoluţia pieţei tabletelor şi de cererea din ce în ce mai mare, estimăm că vânzările pentru Tableta Evotab 3, ar putea ajunge în următoarele 3 luni până la 10 000 de bucăţi.” a declat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Tableta Evotab 3 este disponibilă în magazine începând de astăzi la preţul de 449 RON (TVA inclus).

Mai multe detalii tehnice  pe http://www.evolio.ro/produse/tablete.html

Despre Evolio

Evolio este unul din liderii industriei de produse IT&C din România. Evolio a devenit, în 2008, cea mai puternică marcă de sisteme GPS din România, pentru ca în 2011 să devină al treilea jucător pe piaţa românească de Tablet PC. Evolio îşi cosolidează poziţia pe piaţa de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi pieţe şi lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii şi conţinut customizat.