Evolio lansează cel mai rapid GPS - HI-SPEED Plus

BUCURESTI - 19 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Tehnologie, Retail

Bucuresti, 19 iulie, 2012 – Evolio lanseaza GPS -ul HI-SPEED Plus cu procesor de 664 MHz si ecran ultraluminos, ce permite vizualizarea informatiilor in conditii optime, chiar si in lumina solara directa.

Evolio lansează cel mai rapid GPS - HI-SPEED Plus

 

Evolio HI-SPEED Plus este dotat cu cel mai rapid procesor de GPS disponibil: Noul Atlas la 664 MHz. Configuratia hardware este completata de 128 MB RAM DDR2, 4 GB Flash  memorie de stocare, senzor de lumina, MicroSD.

 

Luminozitatea ecranului este de 250 Lux fata de 180 Lux, cat au GPS-urile obisnuite. In plus, noul GPS are un senzor de lumina care regleaza automat intensitatea luminoasa. Vizualizarea informatiilor se face, astfel, in conditii optime, razele puternice din timpul zilelor de vara neconstituind un impediment cu acest model.

 

HI-SPPED Plus este TMC READY. Prin achizitionarea unui receptor TMC extern, veti putea naviga in Europa, primind informatii din trafic in timp real (blocaje, ambuteiaje, rute ocolitoare),  acolo unde exista serviciul TMC (Traffic Message Channel) gratuit.

 

 

Mai multe detalii:  http://evolio.ro/gps/gps-hi-speed-plus-full-europa.html

Despre Evolio

Evolio, este unul din liderii industriei de produse IT&C din Romania. Evolio a devenit, in 2008, cea mai puternica marca de sisteme GPS din Romania, pentru ca in 2011 sa devina al treilea jucator pe piata romaneasca de Tablet PC. Evolio isi cosolideaza pozitia pe piata de mobile computing din Europa de Est, prin deschiderea de noi piete si lansarea de noi produse echipate cu cele mai noi tehnologii si continut customizat.

Taguri: GPSEvolioHI-SPEED PlusTMCprocesor rapid