Campania Tuborg “Trăieşte din plin o vară fără limite!” şi-a desemnat primii trei câştigători

BUCURESTI - 23 august 2005

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Primii trei câştigători ai campaniei promoţionale “Trăieşte din plin o vară fără limite!” au avut şansa să-şi depăşească propriile limite la volanul unor autoturisme Peugeot 407. Iulian Bărău din Bucureşti, Istvan Attila Schvarczkopf din Satu Mare şi Marian Constantin Duţu din localitatea 2 Mai, judeţul Constanţa, au descoperit pe spatele etichetei de pe sticla de Tuborg de 0,5 l însemnul grafic al maşinilor şi în acest fel şi-au adjudecat primele trei din cele mai substanţiale premii ale acestei campanii promoţionale.

Campania Tuborg “Trăieşte din plin o vară fără limite!” şi-a desemnat primii trei câştigători

Iulian Bărău, câştigătorul din Bucureşti, a cumpărat patru sticle de Tuborg şi, deşi ştia despre promoţie, nu s-a grăbit să dezlipească eticheta. Cele doua fete gemene ale sale, în vârstă de 19 ani, au luat etichetele şi au descoperit câştigul. „Emoţia a fost cu atât mai mare cu cât eu sunt fan declarat al maşinilor Peugeot, iar prin această promoţie mi s-a îndeplinit visul de o viaţă: acela de a avea o maşină. E primul câştig substanţial şi sunt fericit că tocmai berea mea preferată mi-a adus maşina visurilor mele”, a declarat câştigătorul din Bucureşti.

Campania promoţională „Trăieşte din plin o vară fără limite!” a început la 1 iunie şi până pe 31 august pune la bătaie înca 7 autoturisme Peugeot 407, 600 de DVD Playere şi peste 85.000 de pachete de câte 6 doze de bere Tuborg. Valoarea totală a premiilor depăşeşte 700.000 $, iar organizatorii speră ca până la finalul campaniei cât mai mulţi iubitori de bere Tuborg să aibă parte de premiile puse la bătaie. Tocmai pentru a creşte şansele de câştig, organizatorii promoţiei au oferit consumatorilor de bere Tuborg două tipuri de mecanism prin care îşi pot adjudeca premiile: prin “câştig pe loc”, premiul se acordă în baza unuia dintre semnele grafice imprimate pe eticheta sticlei de Tuborg de 0,5 l care ilustrează autoturismul, DVD player-ul sau pachetul de bere; prin “câştig prin tragere la sorţi”, premiul se acordă consumatorilor de bere care descoperă pe etichetă mesajul “Trăieşte din plin” şi un cod unic cu ajutorul căruia pot câştiga oricare din premiile promoţiei nerevendicate până la 15 Septembrie 2005, ei trebuind să se înscrie la numărul de telefon (021) 305.4151 pentru tragerea la sorţi. Al doilea mecanism al promoţiei pune în joc doar premiile rămase nerevendicate după data de încheiere a promoţiei, dar cele două mecanisme rulează simultan.

La campania promoţională participă toate sticlele de bere Tuborg de 0,5 l care au pe eticheta de pe gâtul sticlei însemnul “Trăieşte din plin o vară fără limite”, iar pe spatele etichetei principale a sticlei sunt tipărite semnele grafice ale promoţiei. Toate sticlele participante la promoţie vor avea pe partea din spate o etichetă distinctă cu informaţii referitoare la promoţie. Semnele grafice se găsesc prin desprinderea etichetei de faţă şi răzuirea cernelei speciale, în momentul în care eticheta este uscată. Zona răzuibilă şi codul alfa-numeric se află pe verso-ul etichetei de faţă, în partea centrală. Campania este concepută şi realizată cu ajutorul agenţiei Prospero şi beneficiază de expunere pe principalele canale media.

Despre Tempo Advertising

Tuborg este marcă internaţională, aflată în portofoliul companiei United Romanian Breweries. În perioada ianuarie-mai a acestui an ritmul de creştere a vânzărilor de bere Tuborg a fost de 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, în timp ce piaţa locală de bere a crescut cu numai 2% per total.


Persoane de contact pentru informaţii suplimentare:
Alina Bratu, PR Manager Tuborg România, telefon 205 51 60 sau 0722 22 11 64
Simona Dan, PR Account Manager Tempo Advertising, telefon 231 21 21 sau 0745 24 29 55

simona.dan@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/campania-tuborg-traieste-din-plin-o-vara-fara-limite-si-a-desemnat-primii-trei-castigatori