La Constanta, fost data lovitura de incepere a Cupei Danone la fotbal.

BUCURESTI - 25 aprilie 2005

Comunicat tip General in Sport

Sambata, la Constanta, pe stadionul Vointa din complexul Badea Cartan, a fost data lovitura de incepere a Cupei Danone, eveniment sportiv dedicat micilor fotbalisti. Competitia este parte integranta a turneului international de fotbal Danone Nations Cup, adresat copiilor intre 10 si 12 ani din lumea intreaga.

La Constanta,  fost data lovitura de incepere a Cupei Danone la fotbal.

Incepand cu ora 10:00, 19 scoli din Constanta si-au disputat titlul de campioana locala in cadrul Cupei Danone, in prezenta a aproximativ 300 de spectatori, meciurile derulandu-se in sistem eliminatoriu. Finala a fost disputata cu mare angajament de catre elevii Scolii nr. 12 - Elpis Constanta si de catre cei de la Scoala nr. 6 - Farul Constanta, prima impunandu-se la limita cu scorul de 1-0.

Doru Carali, antrenor al echipei de fotbal a Scolii nr. 12 - Elpis Constanta, ne-a declarat: "Antrenez acesti copii de doi ani, iar in decursul acestei perioade am reusit sa devenim o familie. Cred ca asta este cheia succesului nostru, pe langa multa munca depusa si mentalitatea ca fotbalul, ca multe alte lucruri, se joaca in primul rand cu sufletul".

Capitanul echipei, Dumitru Bangheorghe, elev in clasa a V-a la scoala nr. 12 din Constanta si jucator la Elpis Constanta spune: "Am mai participat si la alte competitii pentru copii, dar acest titlu de campiona locala in cadrul Cupei Danone la fotbal este de departe cel mai important din viata mea. Ma bucur foarte mult si sper sa nu oprim aici, iar in cadrul turneului final de pe 4 iunie de la Bucuresti sa devenim campionii Romaniei si sa plecam in Franta."

In atasament gasiti fotografii relevante de la competitia de la Constanta din cadrul Cupei Danone.

Despre Tempo Advertising

Danone Nations Cup este o competiţie sportivă al cărei scop este de a aduce laolaltă copii din toate părţile lumii şi de a le îndeplini visul: participarea la un turneu de fotbal, desfăşurat după regulile marilor competiţii şi întâlnirea cu unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor, părintele spiritual al competiţiei la nivel internaţional, Zinedine Zidane.

“Crezi în visul tău!” este imnul şi îndemnul evenimentului Danone Nations Cup, cupa internaţională la fotbal pentru copii organizată în fiecare an începând din 1999 de către Grupul Danone. Turneul urmăreşte să acorde fiecărui copil şansa de a trăi o experienţă unică în viaţă, să formeze copiilor spiritul de echipă, să promoveze sportul în rândul lor şi să genereze emoţii unice printre participanţii la acest eveniment internaţional.

Danone Nations Cup este un eveniment unic în lume, desfăşurat sub egida forului suprem în fotbal – FIFA şi organizat după regulile marilor competiţii internaţionale. Anul trecut au participat peste 2,5 milioane de copii la această competiţie la nivel internaţional, iar anul acesta în competiţie s-au înscris peste 35 000 de şcoli generale şi mai mult de 115 000 organizaţii sportive din întreaga lume.


Echipa ta are nevoie de tine, vino şi susţine-o!

Silviu Caimac
Tempo Advertising
314 15 15
silviu.caimac@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/la-constanta-fost-data-lovitura-de-incepere-a-cupei-danone-la-fotbal-