Media On lansează oficial Euro Lider, prima publicaţie românească dedicată promovării liderilor europeni

BUCURESTI - 19 aprilie 2005

Comunicat tip General in Politic

Fisiere atasate:

5053-codrut-seres.jpg

Trustul de presă Media On lansează oficial pe piaţa mass media românească săptămânalul Euro Lider. Având un concept inedit în peisajul media românesc, Euro Lider este prima publicaţie dedicată exclusiv promovării liderilor români în context european şi a liderilor europeni în raporturile cu România.

Media On lansează oficial Euro Lider, prima publicaţie românească dedicată promovării liderilor europeni

“Lansată de curând în capitala comunităţii europene, Bruxelles în prezenţa a numeroase personalităţi reprezentative pentru Comunitatea Europeană, publicaţia Euro Lider se lansează oficial astăzi şi în capitala României, Bucureşti. Euro Lider reprezintă un concept şi o abordare unică pe piaţa media românească, fiind în acelaşi timp o sursă credibilă de informare şi un susţinător permanent al integrării societăţii româneşti pe parcursul celor 622 zile rămase până la momentul aderării ţării noastre la Uniunea Europeană”, declară Daniel Apostol, director de proiect Euro Lider.

Misiunea Euro Lider este de a susţine valorile şi proiectele cu care România îşi poate câştiga un loc important în cadrul Comunităţii Europene. Din punct de vedere al continutului editorial, publicaţia prezintă poveştile de succes ale liderilor români care, prin acţiunile şi atitudinea lor, contribuie la modernizarea şi europenizarea societăţii româneşti. De asemenea, Euro Lider propune număr de număr cele mai interesante topuri în care sunt implicaţi lideri români, indiferent de domeniul în care
s-au consacrat: politică, economie, cultură, ştiinţă, mass media.

“Adesea ne întrebăm ce face Europa pentru România. Euro Lider ne propune să aflăm ce poate face România pentru Europa, cum pot deveni românii lideri europeni, care este locul României în Comunitatea Europeană şi cine este în măsură să îl câştige. O comunitate este recunoscută prin liderii săi. Pentru a afla cine sunt liderii unei naţiuni, purtătorii săi de imagine şi valoare, într-o eră a globalizării, un prim gest de apropiere de o ţară sau cultură este un motor de căutare pe Internet. Tocmai de aceea conceptul evenimentului de lansare pentru publicul din România este intitulat sugestiv ”, subliniază Daniel Apostol.

Despre Tempo Advertising

Euro Lider are o distribuţie naţională în oraşele cu peste 50.000 de locuitori. Până în prezent peste 2.500 de companii româneşti de top sunt abonate la această revistă.

Euro Lider înseamnă o echipă de 20 de oameni, şi circa opt sute de pagini publicate şi un consiliu editorial format din personalităţi româneşti precum Adrian Constantinescu, Varujan Vosganian, Daniel Dăianu, Adrian Severin, Emil Hurezeanu.

Silviu Caimac
PR Assistant
Tempo Advertising
314 15 15
silviu.caimac@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/media-on-lanseaza-oficial-euro-lider-prima-publicatie-romaneasca-dedicata-promovarii-liderilor-europeni