Momente de vis la Verbier pentru cei patru români câştigători ai promoţiei Carlsberg

BUCURESTI - 7 martie 2005

Comunicat tip General in Sport

Bucureşti, 7 martie 2005 – Cei patru câştigători ai campaniei promoţionale “Find your way to the Skiers' Paradise at the Carlsberg High Five” participă, la începutul lunii aprilie, la cea mai importantă competiţie de schi a acestui sfârşit de sezon: Carlsberg High Five. Cristian Laurenţiu Gheorghe, 35 de ani, din Bucureşti, şi Iulia Petruţa Cordoş, 24 de ani, din comuna Valea Doftanei, jud. Prahova, însoţiţi de partenerii lor, vor pleca în perioada 31 martie – 4 aprilie la Verbier. Ei vor fi în mijlocul evenimentelor “Carlsberg High Five”, organizate anual în staţiunea Verbier, renumită pentru accesul la aproape 400 de kilometri de pârtie.

Momente de vis la Verbier pentru cei patru români câştigători ai promoţiei Carlsberg

Promoţia “Find your way to the Skiers' Paradise at the Carlsberg High Five” s-a desfăşurat în perioada 15 ianuarie – 20 februarie 2005 în staţiunile Poiana Braşov, Sinaia şi Azuga. Carlsberg a oferit iubitorilor de schi ocazia de a câştiga o mulţime de premii şi de a participa la petrecerile after-ski din baruri şi de pe pârtie.

Cătălin Ignat, director de marketing URBB, producătorul berii Carlsberg în România, declară: „Carlsberg, la fel ca şi schiul, reprezintă o adevărată filosofie de viaţă şi de aceea dorim ca şi în acest an să oferim ocazia consumatorilor noştri să trăiască o experienţă de neuitat. La Verbier, timp de cinci zile, cei patru câştigători vor putea schia pe unele dintre cele mai renumite pârtii din lume, vor participa la cele mai distractive petreceri ale sezonului şi vor trăi momente unice, toate acestea dezvoltate sub conceptul ”.

Competiţia Carlsberg High Five se desfăşoară anul acesta pe data de 2 aprilie şi adună la start peste 200 de pasionaţi de schi şi snowboard din toată lumea printre care şi câştigători ai promoţiilor Carlsberg din mai multe ţări. Ei vor putea să-şi măsoare îndemânarea alături de legende ale acestor sporturi precum Pirmin Zurbriggen, Luc Alphand şi mulţi alţii, în cele cinci probe ale competiţiei: Slalom Gigant, Speed Monster, Big Bad Boarder Cross, Slalom Paralel şi Carlsberg Triatlon. Atmosfera creată de Carlsberg după competiţie va fi, ca în fiecare an, incendiară: muzică live, sculpturi în gheaţă, întâlniri cu vedete şi, mai ales, petreceri care durează până în zori, toate completate cu multă bere Carlsberg.

Continuând tradiţia implicării în schi, anul acesta Carlsberg a sponsorizat cea mai importantă competiţie mondială pe acest sport desfăşurată în România: Campionatul Mondial Militar de Schi, desfăşurat la Predeal între 20-26 februarie. Din 1997, Carlsberg Internaţional a devenit sponsor oficial la toate ediţiile Cupelor şi Campionatelor Mondiale de Schi Alpin, anul acesta fiind sponsor oficial la Campionatul Mondial de Schi Alpin de la Bormio, în Italia.

Marca de bere superpremium Carlsberg este un fidel susţinător al sportului, fiind cunoscută pentru implicarea în competiţiile naţionale şi internaţionale de fotbal, cât şi în cele de schi şi de golf.

Despre Tempo Advertising

Accesând site-ul internaţional www.carlsberg.com, iubitorii sporturilor de iarnă pot afla amănunte despre competiţia internaţională Carlsberg High Five din Verbier, Elveţia, despre conceptul After Ski, precum şi alte informaţii legate de asocierea mărcii Carlsberg cu schiul.
Persoana de contact pentru informaţii suplimentare:
Simona Dan, PR Executive Tempo Advertising: 314 15 15 sau 0745 24 29 55.

simona.dan@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/momente-de-vis-la-verbier-pentru-cei-patru-romani-castigatori-ai-promotiei-carlsberg