“Roche pentru Vadu Roşca!” - Compania F.Hoffmann – La Roche vine în sprijinul sinistraţilor din localitatea Vadu Roşca

BUCURESTI - 22 iulie 2005

Comunicat tip General in Social

România a fost lovită în ultimele săptămâni de cele mai grele inundaţii din ultimul secol. Acestea au acoperit două treimi din suprafaţa României, fiind afectate 31 din cele 42 de judeţe ale ţării. Cele mai greu încercate judeţe sunt: Vrancea, Bacău, Cluj, Galaţi, Harghita, Mureş, Mehedinţi, Neamţ şi Vâlcea, situaţia cea mai critică fiind înregistrată în judeţul Vrancea.

Ca urmare, compania F. Hoffmann – La Roche, în parteneriat cu firma de curierat Cargus şi postul de televiziune Antena 1, prin emisiunea “Duminica în familie”, va dona locuitorilor din localitatea Vadu Roşca materiale de primă necesitate.

“Roche pentru Vadu Roşca!” - Compania F.Hoffmann – La Roche vine în sprijinul sinistraţilor din localitatea Vadu Roşca

“Am luat legatura direct cu autorităţile locale din comună, iar aceştia ne-au comunicat nevoile lor. În acest moment este nevoie de materiale de primă necesitate, îmbrăcăminte, detergent, săpun şi alimente conservate. 99% din casele din Vadu Roşca sunt distruse, iar primăria a amenajat o bucătărie de campanie la biserică, unde se găteşte pentru întreg satul”, a declarat dl. Dan Zamonea, General Manager al F. Hoffmann – La Roche România.

Donaţia companiei F. Hoffmann – La Roche este bazată pe voluntariat, angajaţii contribuind cu sume de bani şi obiecte destinate persoanelor afectate de inundaţii. De asemenea, o parte din echipa Hoffmann – La Roche va fi prezentă în teren, în data de 30 iulie, la Vadu Roşca, pentru a ajuta la transportul, recepţia şi distribuţia ajutoarelor.

“Doresc să mulţumesc personal tututror angajaţilor companiei care au dat dovadă de responsabilitate socială, ajutându-şi semenii aflaţi în suferinţă. Astfel, F.Hoffmann-La Roche se implică în viaţa comunităţii din care face parte, arătând respect pentru valorile autentice”, a incheiat dl. Zamonea.

Transportul obiectelor donate de către F.Hoffmann – La Roche, la Vadu Roşca va fi asigurat gratuit de firma de curierat Cargus, partener în acest proiect. De asemenea, Cargus în colaborare cu Roche se alatură iniţiativei Antena 1, oferind transport gratuit la Vadu Roşca pentru obiectele donate prin “Teledon”-ul organizat de postul de televiziune.

Despre Tempo Advertising

Despre F. Hoffmann – La Roche

F. Hoffmann - La Roche este o companie farmaceutica cu un spectru unic de soluţii terapeutice integrate, fiind prezentă în 150 de ţări. De peste 100 de ani, compania este activă în descoperirea, dezvoltarea, producţia şi furnizarea de soluţii terapeutice inovative, care se adresează prevenirii, diagnosticului şi tratamentului bolilor, cu misiunea de a furniza soluţii terapeutice inovative pentru îngrijirea sănătăţii, cu rolul de a îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii oamenilor. Considerată un deschizător de drumuri în medicină, compania F.Hoffmann - La Roche este lider de piaţă în soluţii pentru diagnostic, compania numărul unu în terapia bolilor oncologice şi unul dintre cei mai mari furnizori de medicamente pentru domenii cum sunt virologia şi transplantul.

Dr. Irina Berechet – PR & Communications Manager, F.Hoffmann - La Roche; Tel 224 03 96, fax 224 03 99, email: irina.berechet@roche.com

sau

ramona.andrei@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/roche-pentru-vadu-rosca-compania-f-hoffmann-la-roche-vine-in-sprijinul-sinistratilor-din-localitatea-vadu-rosca