“Roche pentru Vadu Roşca, misiune îndeplinită!” Angajaţii companiei F.Hoffmann – La Roche au mers sâmbătă la Vadu Roşca pentru a dona sinistraţilor materiale de primă necesitate

BUCURESTI - 3 august 2005

Comunicat tip General in Social

Sâmbătă, 30 iulie 2005, caravana „Roche pentru Vadu Roşca!” s-a deplasat în cel mai afectat sat din judeţul Vrancea pentru a dona locuitorilor obiecte de primă necesitate. Caravana a fost formată din cinci maşini aparţinând flotei companiei F.Hoffmann-La Roche şi un camion, pus la dispoziţie de firma de curierat Cargus, care a asigurat transportul obiectelor donate: alimente conservate, ulei, zahăr, orez, făină, apă plată, jucării şi dulciuri pentru copii, precum şi haine, săpun, detergent, pături, prosoape, cizme de cauciuc, canistre, linguri, ligheane, farfurii. Mai mult, o parte din echipa Hoffmann–La Roche a fost prezentă la Vadu Roşca pentru a ajuta la transportul, recepţia şi distribuţia ajutoarelor.

“Roche pentru Vadu Roşca, misiune îndeplinită!”  Angajaţii companiei F.Hoffmann – La Roche au mers sâmbătă la Vadu Roşca pentru a dona sinistraţilor materiale de primă necesitate

Donaţia facută de compania F. Hoffmann–La Roche este bazată pe voluntariat, angajaţii contribuind cu sume de bani şi obiecte destinate persoanelor afectate de inundaţii. Alimentele au fost predate bucătăriei de campanie amenajată în curtea Bisericii din comuna Vulturu, unde voluntarii Crucii Roşii gătesc pentru toţi sătenii din Năneşti şi Vadu Roşca, în total peste 700 de persoane. Donaţia în alimente poate asigura necesarul de hrană al acestora pentru aproximativ o săptămână. Restul materialelor, au fost predate autorităţilor locale din Vadu Roşca, având ca destinatari direcţi sinistraţii.

“Compania F.Hoffmann-La Roche va continua să se implice activ în viaţa comunităţii din care face parte, demonstrând respect pentru valorile autentice ale acesteia. De asemenea, una dintre misiunile companiei noastre este să contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii semenilor noştri, prin cercetarea şi descoperirea de medicamente revoluţionare, dar şi prin acţiuni cum a fost aceasta”, a încheiat dl. Dan Zamonea, General Manager al F. Hoffmann – La Roche România.

Despre Tempo Advertising

F. Hoffmann - La Roche este o companie farmaceutică cu un spectru unic de soluţii terapeutice integrate, fiind prezentă în 150 de ţări. De peste 100 de ani, compania este activă în descoperirea, dezvoltarea, producţia şi furnizarea de soluţii terapeutice inovative, care se adresează prevenirii, diagnosticului şi tratamentului bolilor, cu misiunea de a furniza soluţii terapeutice inovative pentru îngrijirea sănătăţii, cu rolul de a îmbunătăţi semnificativ calitatea vieţii oamenilor. Considerată un deschizător de drumuri în medicină, compania F.Hoffmann-La Roche este lider pe piaţa globala în soluţii pentru diagnostic, compania numărul unu în terapia bolilor oncologice şi unul dintre cei mai mari furnizori de medicamente pentru domenii cum sunt virologia şi transplantul.

În România, compania F.Hoffmann-La Roche este activă în sectoare terapeutice de vârf – virologie (HIV, hepatite virale), oncologie şi transplant. Conform ultimului studiu Cegedim, dupa primele trei luni ale anului 2005, compania F. Hoffmann – La Roche ocupă locul al treilea pe piaţa farmaceuticelor din România, cu o cotă de piaţă de 6.5%.

Ramona Andrei
PR account manager
t: (+4021) 231 21 21
f: (+4021) 231 24 44
m: (+ 40740) 12 12 26

ramona.andrei@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/roche-pentru-vadu-rosca-misiune-indeplinitaangajatii-companiei-f-hoffmann-la-roche-au-mers-sambata-la-vadu-rosca-pentru-a-dona-sinistratilor-materiale-de-prima-necesitate