Samsung câştigă şi în 2005 premiul internaţional pentru design Seria de aspiratoare Samsung SC 7800 premiată la “iF Design Award 2005”

BUCURESTI - 10 februarie 2005

Comunicat tip General in Turism

Bucureşti, 9 februarie 2005 – Samsung, unul dintre cei mai importanţi producători de electronice şi electrocasnice la nivel mondial, primeşte pentru al doilea an consecutiv distincţia internaţională „iF Design Award”. Anul acesta, premiul pentru inovaţie la secţiunea „design de produs” a fost acordat gamei de aspiratoare Samsung SC 7800.

Samsung câştigă şi în 2005 premiul internaţional pentru design   Seria de aspiratoare Samsung SC 7800 premiată la “iF Design Award 2005”

Apreciată ca o marcă deosebit de inovativă, Samsung obţine această recunoaştere după ce anul trecut gama de aspiratoare SC 7000 - care cuprinde modelele 7050, 7060, 7070 - a câştigat două premii internaţionale importante pentru designul produselor: „iF Design Award”, organizat în Germania, şi premiul Good Design Award, acordat în Japonia. Această serie dublu premiată se poate găsi pe piaţa românească prin intermediul Genco Electric, unic importator şi distribuitor al produselor electronice şi electrocasnice marca Samsung în România, alături de seria câştigătoare la „iF Design Award” în 2005 - SC 7800.

Ovidiu Bejan, Sales and Marketing Manager Genco Electric România declară: „La nivel internaţional, tendinţa în domeniul tehnologiei aspiratoarelor este de a se înlocui sacii de praf cu recipiente de plastic. Prin Genco Electric România, Samsung aduce în România produse de înaltă calitate care îmbină inovaţia în tehnologie cu design-ul unic, fapt confirmat de câştigarea premiului “iF Design Award” şi în 2005. De altfel, încă din luna mai a anului trecut am anunţat intenţia Samsung de a comercializa şi în România produse electronice şi electrocasnice de ultimă generaţie, având convingerea că piaţa este pregătită.”

Samsung urmăreşte constant obţinerea unor performanţe de aspirare deosebite în condiţii de igienă maximă prin sistemul de filtrare a aerului degajat de aspirator în timpul funcţionării. Pentru aspiratoarele din gama SC 7800, sistemul de filtrare este conceput în trei trepte conţinând un filtru de tip Cyclone precum şi un filtru exterior sub formă de recipient de praf care se poziţionează între furtunul de absorbţie şi teava metalică. Acest recipient reţine încă din prima etapă de aspirare până la 98% din impurităţile absorbite, praful rezultat ajungând în recipientul casetă din interiorul aspiratorului, şi mai apoi în micro-filtrul de carbon.

Aspiratoarele Samsung au primit recunoaşterea internaţională şi în domeniul calităţii filtrării, domeniu în care deţin certificate de calitate acordate de cele mai importante instituţii de profil – British Allergy Foundation şi Laboratorul SLG din Germania.

IF Design Award – Din 1954, “iF Design Award” s-a impus ca fiind cea mai importantă
distincţie internaţională, atrăgând în competiţie peste 1.800 de mărci internaţionale, reprezentate în peste 30 de ţări. Timp de aproape 50 de ani premiul “iF”, acordat în Hanovra, Germania, s-a asociat cu inovaţia în design, de aceea specialiştii îl consideră ca fiind cea mai importantă distincţie care se acordă anual pentru design-ul aparatelor electronice şi electrocasnice.


Despre Tempo Advertising

Prezentă în 147 de ţări, marca Samsung a intrat pe piaţa românească în 1992, iar din anul 2000 Genco Electric România este unicul distribuitor autorizat al mărcii. Compania Genco importă şi distribuie în toată ţara televizoare convenţionale, televizoare Plano, Plasma şi LCD, aparatură audio şi video, DVD şi DVD Combo, camere video, cuptoare cu microunde, frigidere, maşini de spălat şi aparate de aer condiţionat. Compania Genco Electric România face parte din grupul Foundis, cu sediul central în Grecia, care îşi desfăşoară activitatea în cinci ţări.

Persoane de contact pentru informaţii suplimentare:
Ramona Andrei – PR Executive Tempo Advertising – telefon 314 15 15 sau 0740 12 12 26.
Silviu Caimac – PR Assistant Tempo Advertising – telefon 314 15 15 sau 0721516 009.

silviu.caimac@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/samsung-castiga-si-in-2005-premiul-international-pentru-designseria-de-aspiratoare-samsung-sc-7800-premiata-la-if-design-award-2005