Tempo Advertising a realizat campania pentru Alunitele Olla

BUCURESTI - 25 mai 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Tempo Advertising semneaza noua campanie „Elefantul si Veveritele” care urmareste crearea si consolidarea notorietatii brandului Olla si cresterea preferintei fata de acest produs.

Tempo Advertising a realizat campania pentru Alunitele Olla

Campania se desfasoara pe TV si outdoor si se adreseaza unui public tanar, atat ca varsta cat si ca temperament.

„Am realizat spotul dupa o lunga sedinta de chicoteli, povestiri din copilarie, amintiri din desenele animate vazute. In fond, rontaitul de alunite este o placere care ne transforma pe toti, indiferent de varsta, in copilasi haiosi.
Rontaind in echipa alunite şi uitandu-ne unul la altul, au aparut personajele spotului: veveritele, vioaie, puse pe sotii, dornice mereu sa rontaie. Si elefantoiul, burtos, greoi, pofticios şi morocanos” spune Alexandru Cautis – copywriter Tempo Advertising.

Spotul TV a fost realizat cu animatie 3D care asigura comunicarii un ton jovial si contribuie la transmiterea mesajul campaniei: alunitele Olla sunt o gustare de la care nimeni nu se poate abtine.

Alunitele Olla sunt o marca European Food si reprezinta un produs nou pe piata romaneasca, pozitionandu-se ca un tip de snacks umplut cu crema care potoleste foamea si satisface atat pofta de dulce cat si cea de sarat.

Despre Tempo Advertising

Echipa care a realizat aceasta campanie este formata din Silviu Culea – Director de Creatie, Oana Cristea – Art Director, Alexandru Cautis – Copywriter, Camelia Efrimov – A/V Manager, Clarisa Rosu – Account Manager, Simona Serban – Client Service Director, Vlad Grigoriu – Vice President din partea Tempo Advertising si Dora Gabor - Communication Manager European Food, Horatiu Cozma – Marketing Manager European Food, Bogdan Lazar – grafician 3D, colaborator freelancer.
Eliza Rogalski
Corporate PR Manager
Tempo Advertising

eliza.rogalski@tempoadvertising.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/tempo-advertising/tempo-advertising-a-realizat-campania-pentru-alunitele-olla