Eveniment TENSOR “Computer Aided Engineering Solutions for Design, Analysis and Innovation “

Sinaia - 30 martie 2007

Comunicat tip General in Industrie

In perioada 26-27 aprilie 2007, la Sinaia , firma TENSOR va organiza impreuna cu ANSYS FLUENT EUROPE LTD ( Anglia) si INAS ( Romania) un eveniment sub titlul “Computer Aided Engineering Solutions for Design, Analysis and Innovation“.

Va invitam sa participati la acest eveniment, unde veti descoperi puterea si precizia modelarii si simularii numerice, aplicata cu succes in mediul industrial, in proiectare si cercetare, precum si in mediul academic. ANSYS & FLUENT reprezinta solutia completa pentru ingineria moderna, acoperind atat aplicatiile de calcul structural, cat si pe cele de dinamica fluidelor si transfer de caldura.

De-a lungul celor peste 10 ani de activitate, TENSOR a devenit cunoscuta in Romania promovand solutii software de ultima generatie. Pachetele software din gama FLUENT reprezinta instrumente de calcul si analiza deosebit de puternice, avand la nivel mondial o cota de piata de peste 50% in sfera lor de aplicatii, dintre care putem enumera: aerodinamica, turbo-masini, hidraulica, arderea combustibililor, calculul generarii si dispersiei noxelor, acustica, termodinamica, energii neconventionale, etc.

Una dintre realizarile noastre cele mai importante este crearea in Romania a unei comunitati de utilizatori FLUENT, cu un inalt grad de specializare.

Despre TENSOR SRL

Evenimentul va incepe joi 26.04.2007 , Hotel International Sinaia, Sala Forum , ora 9.00, unde invitam toate persoanele interesate , precum si jurnalistii de la publicatiile nationale de specialitate sa participe.
Pentru mai mult informatii:
Cristina Oprea, PhD
Tel/Fax: 021.444.23.78
Mobil: 0744.310.929
E-mail: office@tensor.ro

office@tensor.ro