SINERGENT CONSULTING SRL

SINERGENT CONSULTING SRL


Descrierea companiei SINERGENT CONSULTING SRL

Despre TenStep Romania

TenStep Romania, reprezentanta locala a companiei americane TenStep, Inc. furnizeaza o gama completa de servicii de consultanta si training pentru Managementul Proiectelor si domeniile conexe, care acompaniaza metodologiile proprii.

TenStep este specializata in elaborarea si ajustarea de metodologii si procese de afaceri, domeniile de expertiza fiind:

Managementul Proiectelor si Programelor
Managementul Portofoliului de Proiecte
Implementarea structurilor de tip Project Management Office (PMO)
Imbunatatirea Proceselor pe baza modelului CMMI, elaborat de catre Software Engineering Institute (SEI)

Metodologiile noastre, pe care noi le denumim produsele TenStep, sunt sprijinite de un set de servicii care ajuta organizatiile din orice domeniu de activitate sa-si implementeze un sistem integrat si complet de procese pentru managementul riguros al proiectelor si programelor.

Produsele si serviciile de consultanta si training purtand marca TenStep sunt disponibile in 15 limbi de circulatie internationala, fiind oferite clientilor in prezent prin intermediul a peste 30 de birouri din lume.

Abordarea practicata de catre TenStep se bazeaza pe valoarea recunoscuta a standardelor internationale in domeniu, compania fiind prima firma romaneasca abilitata de catre Project Management Institute (PMI) ca Registered Education Provider (R.E.P.), inca din 2004.

Totodata, TenStep Romania este singura companie de consultanta care ofera clientilor sai servicii de Process Improvement pe baza modelului CMMI, fiind agreata de catre Software Engineering Institute ca SEI Partner.

Prezenta inca din 2004 pe piata romaneasca, reprezentanta locala TenStep a reusit sa castige increderea unui numar semnificativ de clienti din diferite industrii, acestia alaturandu-se celor cateva mii de organizatii din portofoliului international de clienti TenStep.

Comunicate SINERGENT CONSULTING SRL :

Vezi toate comunicatele companiei SINERGENT CONSULTING SRL.